Η έλευση του Κριστοφ Γκαλτιέ έγινε με μοναδικό στόχο να σώσει την χρονιά για τη Λιλ και να μην πέσει κατηγορία. Ο έμπειρος κόουτς μέσα στις γιορτές δούλεψε πολύ στο 4-4-2 και αυτό θα παρουσιάζει απο δω και πέρα. Στο πρώτο ματς για το 2018 η Λιλ στοχεύει να μην χάσει από την Καέν.

 

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά πέντε πόντων, με τη Καέν να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα και τη Λιλ να είναι στη θέση των μπαράζ παραμονής στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, είχαν πάρει την κατιούσαμ, έχοντας τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες ,στα τελευταία πέντε ματς.


Μέσα στην έδρα τους έχουν 5-2-3 με τέρματα 8-7. Έχουν μια από τις καλύτερες άμυνες εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Θα αγωνιστούν με 4-4-2,έχοντας τους Ροντελίν και Σαντινί στην επίθεση.
Η Λιλ από την πλευρά της, στο δικό της 4-4-2 θα αγωνιστεί με τους Πόνσε και Μπένζια στην επίθεση και θα επιδιώξει τουλάχιστον να μην χάσει.


Εκτός έδρας έχει 2-1-7 με τέρματα 7-19, αλλά άπαντες ελπίζουν ότι η παρουσία του Γκαλτιέ θα φέρει σιγά σιγά θετικά αποτελέσματα.

 

Πρόταση: Η Καέν είναι σκλητοτράχηλη ομάδα, η Λιλ όμως θα παίξει για να μην χάσει.


Πρόταση: GOAl

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι