Αν κρίνουμε από την αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων μετά από 11 αγώνες, καταλαβαίνουμε εύκολα ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι μεταξύ δύο αντιπάλων που έχουν τους ίδιους στόχους. Να διατηρηθούν δηλαδή στις πρώτες θέσεις και να διεκδικήσουν ακόμα και το πρωτάθλημα.

 


Η Χαλμσταντ μετά από 11 αγώνες στο πρωτάθλημα βρίσκεται σην 5η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους και υπολείπεται τρεις από την αντίπαλο της. Μάλιστα όπως έχει δείξει μέχρι σήμερα, παίζει πολύ καλύτερα μακριά από την έδρα της, αφού μέσα σε αυτή έχει αρκετές απώλειες. Συγκεκριμένα σε σύνολο πέντε αγώνων, μετράει δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μια ήττα με τέρματα 7-5.


Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στα τελευταία οκτώ ματς, έχοντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο 60% των εντός έδρας αγώνων της Χάλμσταντ έχουν προκύψει λίγα τέρματα.


Η Χέλσινμποργκ από την πλευρά της πραγματοποιεί και αυτή εξαιρετική πορεία, ενώ εκτός έδρας είναι αήττητη. Μετράει δύο νίκες και τρεις ισοπαλιες με τέρματα 9-4. Έχει την 2η καλύτερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας, ενώ διατηρεί ένα αήττητο οκτώ αγώνων, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επίσης άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι φιλοξενουμένοι έχουν φέρει τρία "1-1" σκορ στις εκτός έδρας ισοπαλίες τους.


Προϊστορία: Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί από το 2016, όταν η Χάλμσταντ είχε επικρατήσει 3-2. Η Χέλσινμποργκ πάντως μετράει τέσσερις νίκες στις έξι τελευταίες επισκέψεις της.


Πρόταση: Δεν υπάρχει φαβορί. Κάθε άλλο θα λέγαμε. Το ζευγάρι παρουσιάζει ισορροπία και πέρα από μια πιθανή ισοπαλία, καλοβλέπουμε και το goal.

Πρόταση: GOAL

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι