Τι γίνεται σήμερα; Θα ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός; 'Η ο Παναθηναϊκός θα πανηγυρίσει δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας; Γύρω στις 9 θα έχουμε πάρει την απάντησή μας.

 

Ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος στους δύο τελευταίους τελικούς και περιμένουμε σίγουρα καλύτερο πρόσωπο στο ματς, που έχουμε μπροστά μας. Αλλωστε για τους Πειραιώτες το παιχνίδι αυτό είναι χωρίς επιστροφή. Κάτι, που δεν ισχύει για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος και να χάσει, θα έχει μία ακόμη ευκαιρία και μάλιστα στο γήπεδό του.

 

Ο Ολυμπιακός είναι πιο συγκεντρωμένος για το σημερινό ματς. Οι «πράσινοι» είχαν και έχουν το μυαλό τους στον Παύλο Γιαννακόπουλο, η κηδεία του οποίου έγινε χθες. Υπάρχει πρόβλημα και με τον τραυματισμό του Γκιστ από το κυριακάτικο παιχνίδι, οπότε οι δυσκολίες γίνονται ακόμη περισσότερες.

 

Οταν, όμως, μιλάμε για αυτό το επίπεδο, μοναδικός στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός στο Φαληρικό Στάδιο με τον Ολυμπιακό να έχει μία τύχη παραπάνω για τους λόγους, που προαναφέραμε.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

 

3019 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1,5) 1

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι