Ντέρμπι παραμονής στο «Κουρουζού» του Μπελέμ, με την τοπική Παϊσαντού στην 18η θέση με 31 βαθμούς, όσους και η 17η Κλαμπ Ρεγκάτας, αμφότερες εντός επικίνδυνης ζώνης.

 


Οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 0-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της νεοφώτιστης CSA, με το οποίο η Παϊσαντού παρέμεινε χωρίς τρίποντο για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική και με το οποίο διατηρήθηκε ταυτόχρονα εντός επικίνδυνης ζώνης.


Καλύτερη της CSA η Παϊσαντού στο μεγαλύτερο μέρος της μεταξύ τους μονομαχίας, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες να βρεθεί μπροστά στο σκορ, με την «τιμωρία» από την αντίπαλο της, να έρχεται σε μια από τις λιγοστές αξιόλογες επιθετικές της προσπάθειες, στο πεντηκοστό τρίτο λεπτό. Έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Παϊσαντού, σε 15 ματς στο Μπελέμ, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο αριστερός μπακ Γκιγιέρμε Σάντος και ο μέσος Πέδρο Καρμόνα.


Στην αντίπερα όχθη, 0-1 την περασμένη εβδομάδα στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» της Καμπίνας από την τοπική Πόντε Πρέτα, με την Κλαμπ Ρεγκάτας σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης, παραμένοντας πλέον μακριά από τα τρίποντα για έξι σερί αγωνιστικές. Φλύαρη και με αρκετή κατοχή μπάλας στο συγκεκριμένο ματς η Κλαμπ Ρεγκάτας, χωρίς όμως να είναι απειλητική, γνωρίζοντας πάντως την ήττα σε ένα ματς που και η αντίπαλος της, δεν ήταν καλύτερη. Οριζόντιο δοκάρι για την Πόντε Πρέτα, στη μοναδική της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, με το υπέρ της αποτέλεσμα στο εβδομηκοστό τρίτο λεπτό, στην πιο ουσιαστική της στην επανάληψη. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε 15 ματς μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο επιθετικός Ουίλιανς Σαντάνα.


Προϊστορία: Δύο νίκες για την Παϊσαντού, μία για την Κλαμπ Ρεγκάτας και δύο ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Μπελέμ.


Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για ντέρμπι παραμονής, ανάμεσα στις ισόβαθμες και εντός επικίνδυνης ζώνης, Παϊσαντού και Κλαμπ Ρεγκάτας. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι