Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Κρίστιανσουντ να ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που με τρίποντο η Μπόντο Γκλιμτ θα περάσει στην κορυφή.

 


Επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, το εντός 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Οντ, ειδικά από την στιγμή που η Κρίστιανσουντ φιλοξενούσε ανώτερο, θεωρητικά, αντίπαλο, ή ομάδα αν προτιμάτε της πρώτης τριάδας, ειδικότερα από +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Ιδιαίτερα ανταγωνιστική η Κρίστιανσουντ παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο εικοστό λεπτό, «τιμωρώντας» ουσιαστικά την Οντ στο πενήντα εννέα, για την επιλογή της να υπερασπιστεί στο δεύτερο ημίχρονο το προβάδισμα που είχε από το πρώτο μέρος. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για την Κρίστιανσουντ, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην αντίπερα όχθη, τρία συνεχόμενα τρίποντα για τη Μπόντο Γκλιμτ, μετά και το 2-1 της Κυριακής φιλοξενώντας την Βίκινγκ, το οποίο την έφερε σε απόσταση αναπνοής πλέον από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μόλντε. Πιο εύκολη μάλιστα η επικράτηση της, σε σχέση με αυτό που δείχνει το υπέρ της αποτέλεσμα, σε ένα ματς στο οποίο βρέθηκε στο πρώτο ημίωρο με προβάδισμα δύο τερμάτων και στο οποίο δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, παρά τη μείωση του σκορ από την Βίκινγκ, στο πεντηκοστό πρώτο λεπτό. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για τη Μπόντο Γκλιμτ, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ασπμίρα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για τη Μπόντο Γκλιμτ το 2013, ενώ 1-1 το 2018, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κρίστιανσουντ.


Πολύ σκληρός αντίπαλος για οποιονδήποτε η Κρίστιανσουντ στο γήπεδο της, στο οποίο βασίζεται κατά κύριο λόγο για να επιτύχει τον βασικό της στόχο, που είναι φυσικά η παραμονή. Παρόλα αυτά, σε πολύ καλή κατάσταση η Μπόντο Γκλιμτ, η οποία έχει σήμερα ευκαιρία κορυφής. Επιλογή μου το «διπλό», το οποίο μάλιστα σε μια τιμή που αξίζει το ρίσκο, ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Πρόταση: 2
 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία