Στο Βίλνιους η Λιθουανία υποδέχεται την Σερβία σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι δεν έχουν το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο αφού έχουν μαζέψει μόλις έναν βαθμό ενώ οι φιλοξενούμενοι απέχουν -4 από την 2η του πίνακα Πορτογαλία και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους.

 

Οι γηπεδούχοι σε έξι ματς έχουν μόλις έναν βαθμό συγκομιδή , από την ισοπαλία που έφεραν με το Λουξεμβούργο (1-1) , μετρώντας 5/6 ήττες εκ των οποίων οι τέσσερις διαδοχικές.


Το ίδιο “φτωχός” είναι και ο απολογισμός τους στα εντός έδρας παιχνίδια τους αφού έχουν ηττηθεί στα 8/9 πιο πρόσφατα με αποτέλεσμα ο μοναδικός στόχος που τους έχει απομείνει να είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης την οποία δύσκολα θα αποφύγουν.

 

Οι Σέρβοι είναι 3οι στο γκρουπ και η μοναδική επιλογή που έχουν για να βρεθούν στα τελικά του Euro2020 είναι να κερδίσουν και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια τους απέναντι σε Λιθουανία, Λουξεμβούργο και την Ουκρανία και την ίδια ώρα να πετάξουν βαθμούς οι Πορτογάλοι στα 2/3 δικά τους εναπομείναντα ματς!


Πάντως το συγκρότημα του Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς προέρχεται από μια φιλική νίκη επί της Παραγουάης (1-0) αλλά στα μεγάλα τεστ με Ουκρανία και Πορτογαλία στο γκρουπ γνώρισε βαριές ήττες με 5-0 και 4-2 αντίστοιχα.

 

Προϊστορία: Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν από το 2018 , εκ των οποίων οι δυο στο Nation League και μια για τα προκριματικά, με την Σερβία να αριθμεί τρεις σερί νίκες και πιο πρόσφατη το 4-1 τον περασμένο Ιούνιο.

 

* Το 2ιπλό σε απόδοση 1,30 μοιάζει και είναι χαμηλό αλλά η τιμή του 1,70 για τα πάνω από δυο τέρματα είναι πιο ελκυστική και με βάση την εικόνα και των δυο ομάδων.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία