Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, με την Σάντος να θέλει όχι μόνο να εδραιωθεί στην 3η θέση αλλά ταυτόχρονα να ψάξει για το κάτι περισσότερο, δηλαδή να «κλέψει» την 2η από την Παλμέιρας, την στιγμή που η Σεαρά βρίσκεται, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

 


Ισοπαλία με 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Μπέιρα Ρίο» του Πόρτο Αλέγκρε κόντρα στην τοπική Ιντερνασιονάλ, σε ένα ματς πάντως, στο οποίο το τελικό αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένη, τουλάχιστον βάσει εικόνας, την Σάντος. Ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς η Σάντος, αδυνατώντας όμως να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα, τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε. Μοιρασμένο πάντως το ματς στην επανάληψη, με την Σάντος πιο απειλητική αλλά και την Ιντερνασιονάλ βελτιωμένη, σε σχέση με το πρώτο μέρος, βλέποντας μάλιστα να της ακυρώνονται σωστά δύο γκολ, μετά την χρησιμοποίηση του VAR. Οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την Σάντος, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα στο «Βίλα Μπελμίρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, πολύτιμο 1-0 την Κυριακή φιλοξενώντας σε ντέρμπι παραμονής την Αβαΐ, το οποίο διατήρησε την Σεαρά, έστω και οριακά όπως προαναφέρθηκε, εκτός επικίνδυνης ζώνης. Ανώτερη η Σεαρά στη μεταξύ τους μονομαχία, στην οποία δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και στην οποία έπαιξε με υπομονή και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, πριν έρθει το γκολ της λύτρωσης στο ενενήντα, από την κεφαλιά του Μπέργκσον. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες για την Σεαρά, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Καστελάο» της Φορταλέζα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Δύο νίκες για την Σάντος, το 1-0 του 2011 και το 2-0 του 2018 και μία ισοπαλία, το 1-1 του 2010, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σεαρά.


Χαμηλός αλλά λογικός ο «άσος» για την Σάντος, η οποία δείχνει να συνέρχεται από την αγωνιστική της «κοιλιά», ενώ αρκετή πίεση στην πλευρά της Σεαρά, η οποία δεν «σκότωσε» κάποιο θηρίο κερδίζοντας την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της την Αβαΐ στο ενενήντα.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία