Με στόχο να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Σουνταμερικάνα η Ουνιόν Σάντα Φε, την στιγμή που η Αρχεντίνος Τζούνιορς έχει μπει σφήνα στους «μεγάλους» και διεκδικεί όχι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και εισιτήριο ταυτόχρονα για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

 


Ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Ταγέρες για την Ουνιόν, στις αρχές Δεκεμβρίου, στο τελευταίο ματς της ομάδας της Σάντα Φε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, «υποχωρώντας» ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα (17η), όντας πλέον στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Χωρίς επίσης κάποια ιδιαίτερα αξιόλογη προσθήκη κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, το αντίθετο μάλιστα, βλέποντας να αποδυναμώνεται με την φυγή του δεξιού μπακ Μαρτίνες, που πήγε στην Ροζάριο και του μέσου Ασεβέδο που συνεχίζει πλέον στη Ντεφένσα. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Ουνιόν, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στην Σάντα Φε, ενώ χωρίς προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, 1-1 για την Αρχεντίνος Τζούνιορς στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα πριν την διακοπή, στις αρχές Δεκεμβρίου φιλοξενώντας την Εστουδιάντες, βλέποντας με το αποτέλεσμα αυτό να μοιράζεται την κορυφή με την Ρίβερ Πλέιτ, αλλά να είναι στην 2η θέση καθώς μειονεκτεί στην διαφορά τερμάτων. Επιτυχία πάντως για τα «κόκκινα μικρόβια» και μόνο ότι βρίσκονται τόσο ψηλά, ανεξάρτητα μάλιστα του αν καταφέρουν ή όχι να πραγματοποιήσουν την πολύ μεγάλη έκπληξη, κατακτώντας το πρωτάθλημα ή ακόμα και αν δεν εξασφαλίσουν την έξοδο τους στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Καμία επίσης αξιοσημείωτη προσθήκη στο ρόστερ, ενώ σημαντικό το ότι διατήρησε τον βασικό κορμό της, παρά το γεγονός πως «πολιορκήθηκε» από τους «μεγάλους» για να παραχωρήσει κάποιους παίκτες. Δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Αρχεντίνος Τζούνιορς, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Μία νίκη για την Ουνιόν Σάντα Φε και δύο ισοπαλίες, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Αρχεντίνος Τζούνιορς.


Μεγάλο το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και σίγουρα ρίσκο η επιλογή σημείου. Παρόλα αυτά, άνω του 3,00 η Αρχεντίνος Τζούνιορς, με το «διπλό» να αξίζει, ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία