Αν και δεν το συνηθίζουμε θα εμπιστεύτουμε δύο φαβορί που μπορούν να μας πληρώσουν χωρίς οι αποδόσεις να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

 

517 Μάκλσφιλντ-Εξετερ

 

Η Μακλσφιλντ είναι ακόμα μία ομάδα η οποία εκεί που έδειχνε διαλυμένη ελέω οικονομικών θέμάτων φαίνεται να είναι σκληρό καρύδι. Είναι στο +7 απο την “τελειωμένη” Στιβενέιτζ και μόλις στο +1 απο τη σωτηρία εκεί όπου είναι η Μορκαμπ΄ Παίζει άμυνα και προσπαθεί να “κλε΄ψει” βαθμούς και αν καταφέρει να είναι τυχερή και της κάτσει η κατάσταση ,όπως με τη Φόρεστ Γκριν, παίρνει και ματς. Εντός έχει 5-8-2.

 

Η Εξετερ, μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία πέτυχε δύο τρίποντα κόντρα σε Στιβενέιτζ και Ολνταμ (2-1 και 5-1) ,εντός έδρας και είναι πλέον τρίτη και στο +3 απο την 4η Πλιμουθ. Εκτός έχει 7-4-5 ,αλλά και δύο “κολλητές “ ήττες.

 

Προϊστορία: Το 17-18 το σκορ ήταν 3-2.

 

Εκτίμηση: Η Μακλαφιλντ θα πάει να καταστρέψει την Εξετερ και να την μπλοκάρει. Οι σοβαροί “Ελληνιστές” θα κάνουν διπλό έστω και επαγγελματικό.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

 

522 Σουίντον-Σκάνθορπ


Εχει βρει τα πατήματα της με την επιστροφή του Ντόιλ (23 γκολ) και παραμένει πρώτη στη βαθμολογία, όντας κυνική. Με ελάχιστες εξαιρέσεις παίρνει τα παιχνίδια χωρίς να παίξει καποιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Λογικό ίσως, γιατί είναι ομάδα που δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε καθεστώς πίεσης. Εντός έχει 11-2-3.

 

Η Σκάνθορπ, δεν πάει για άνοδο, παλεύοντας για την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία . Δεν είναι όμως σε καλή κατάσταση με μόλις ένα τρίποντο στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει . Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα,ενώ δεν έχει εύκολο το γκολ. Εκτός έδρας έχει 4-3-9.

 

Προϊστορία: 2-1-1, με τέσσερα σερί γκολ γκολ.

 

Εκτίμηση: Θα πάω με τον άσο της Σουίντον που είναι πιο ισορροπημένη.

 

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία