Τρία ματς στο σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας της Σουηδίας, με το πιο αμφίρροπο να είναι σίγουρα αυτό ανάμεσα στην 7η στον βαθμολογικό πίνακα, Έστερ και την 6η Ακρόπολις. Ένας βαθμός η απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται στο -3 και -2 από την πρώτη τριάδα, αντίστοιχα.

 


Αποτυχία, θεωρητικά, το 1-1 στην έδρα της προτελευταίας στο βαθμολογικό πίνακα, Εσκιλστούνα, όπως φυσικά και το ότι η Έστερ παρέμεινε, με το αποτέλεσμα αυτό, για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τα τρίποντα. Το θετικό πάντως, πως δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τριάδα, καθώς βρίσκεται στο -3 μόλις από την 3η στον βαθμολογικό πίνακα, Σούντσβαλ. Πίσω στο σκορ η Έστερ στο ματς στην έδρα της Εσκιλστούνα στο δέκατο έκτο λεπτό, «απαντώντας» όμως στο τριάντα έξι, με το 1-1 πάντως να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα για την Έστερ, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ αγώνας δρόμου για τον 36χρονο μέσο Πέρσον.


Στην αντίπερα όχθη, 2-2 για την Ακρόπολις φιλοξενώντας την ΓΚΑΪΣ, σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του 47χρονου Γιάννη Χριστόπουλου, θα μπορούσε να είχε πάρει στο φινάλε κάτι περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, δύο φορές πίσω στο σκορ, στις αρχές μάλιστα των ημιχρόνων (2΄, 48΄), «απαντώντας» όμως ισάριθμες φορές με τους Μπούρμαν και Βάσιτς, στο τριακοστό ένατο και το εβδομηκοστό λεπτό, αντίστοιχα. Ανώτερη μάλιστα μετά το 2-2 στο τελευταίο κομμάτι του ματς, αδυνατώντας όμως να εκμεταλλευτεί τόσο την υπεροχή της όσο και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο ογδοηκοστό τρίτο λεπτό. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την Ακρόπολις, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

 

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Έστερ.


Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων. Στόχος βέβαια της Έστερ να επιστρέψει στα τρίποντα, αλλά πολύ σκληρός αντίπαλος η Ακρόπολις, η οποία έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα.

Πρόταση: G/G & Over 2,5

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία