Κόλτσεστερ-Κέμπριτζ

 

Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Κόλτσεστερ (0-2-3), αλλά με ιδιαίτερη δυναμική εντός έδρας (6-3-1) με τέρματα 17-10. Το κακό για τους u’s είναι ότι στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια, εντός έδρας , δεν έχει κερδίσει. Με νίκη μπαίνει δυναμικά στα πλέι οφ.

 

Η Κέμπριτζ μετρά 4-0-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια με δύο σερί οριακές νίκες με το ίδιο σκορ (2-1). Το φοβερό είναι ότι οι νίκες της είναι με το ίδιο σκορ (2-1), τέσσερις σερί και πλέον είναι στην 3η θέση και στο -2 απο την πρωτοπόρο Καρλάιλ.

 

Προϊστορία: 2-1-1, πέρσι 1-2

 

Εκτίμηση: Δυνατό παιχνίδι με τη λογική του 2-3 να είναι καλύτερη απο οποιοδήποτε σημείο.

 

 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

 

 

Γουόλσολ-Ολνταμ

 

Τρεις σερί ήττες , οι δύο μάλιστα εντός έδρας, και μάλιστα σερί από Σκάνθορπ και Καρλάιλ. Κάπως έτσι έχασε τη θέση των πλέι οφ και είναι πλέον στους 4 βαθμούς μείον απο τη θέση ανόδου. Εντός έδρας έχει 5-3-4.

 

Η Ολνταμ, είναι χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια (0-1-2) και συνολικά 2-1-3 στα τελευταία έξι. Ομάδα του Over με 4 από τα 6 να είναι στο Over 3.5 . Εκτός έδρας έχει 6-2-2.

 

Προϊστορία: 5-1-1 , τελευταίο διπλό το 11-12.

 
Εκτίμηση: Η Γουόλσολ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χάσει εντός και τρίτο παιχνίδι. Η Ολνταμ είναι ομάδα που εκτός έδρας βγάζει δυναμική..

 

ΠΡΟΤΑΣΗ : Goal /goal και Over
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία