Προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας και σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Αλφρέντο Τζακόνι», καθώς η 5η στον βαθμολογικό πίνακα Ζουβεντούδε δίνει μάχη για την άνοδο, την στιγμή που η εντός επικίνδυνης ζώνης Φιγκεϊρένσε παίζει χωρίς υπερβολή την ύπαρξη της.

 


Βαρύ 2-5 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις από την τοπική Αβαΐ, με το οποίο η Ζουβεντούδε «υποχώρησε» στην 5η θέση, έχοντας μειονέκτημα πλέον στη μάχη που δίνει για την άνοδο με την 4η στον βαθμολογικό πίνακα, CSA. Πίσω στο σκορ η Ζουβεντούδε στο ματς στην έδρα της Αβαΐ στο δώδεκα, με την «απάντηση» της όμως στο εικοστό πρώτο λεπτό, με κοντινό πλασέ του Ματεουζίνιο. Παρόλα αυτά, πολλά και αδικαιολόγητα τα λάθη της στον χώρο της άμυνας, για την κρισιμότητα του συγκεκριμένου ματς, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πετύχουν τρία ακόμα τέρματα, πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Ενδιάμεσα πάντως των τριών γκολ των γηπεδούχων, ο Ματεουζίνιο είχε πετύχει το δεύτερο τέρμα του, με εντός περιοχής πλασέ στο τριάντα επτά, ενώ ρίσκο αλλά και αφέλεια από την Ζουβεντούδε στην επανάληψη, δίνοντας την δυνατότητα στην Αβαΐ να μετατρέψει τη νίκη της σε θρίαμβο στο ενενήντα. Δέκα νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες για την Ζουβεντούδε, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα στο «Αλφρέντο Τζακόνι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στον αντίποδα, βαρύ και καταστροφικό ταυτόχρονα για την Φιγκεϊρένσε, το 1-5 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της αδιάφορης ουσιαστικά Κλαμπ Ρεγκάτας, με το οποίο η ομάδα της Φλοριανόπολις βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη και στο -3 τόσο από τη Ναούτικο όσο και την Βιτόρια, που βρίσκονται στην γραμμή της παραμονής. Άμυνα που έμοιαζε με ελβετικό τυρί η Φιγκεϊρένσε στο ματς στην έδρα της Κλαμπ Ρεγκάτας, με το γκολ της τιμής με εντός περιοχής βολέ του Έρισον στο ογδόντα έξι. Τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες για την Φιγκεϊρένσε, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ορλάντο Σκαρπέλι», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, οι μέσοι Νονάτο και Γκιγιέρμε.


Προϊστορία: Δύο λευκές ισοπαλίες ανάμεσα στην Ζουβεντούδε και την Φιγκεϊρένσε, στις ισάριθμες μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλφρέντο Τζακόνι», το 2017 και το 2018.


Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, από την στιγμή που και οι δύο ομάδες είναι «υποχρεωμένες» να ρισκάρουν, στην προσπάθεια που κάνουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν, η Ζουβεντούδε για την άνοδο και οι φιλοξενούμενοι για την παραμονή.

Εκτίμηση: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία