Το Βανκούβερ τρέχει ένα σερί 4 νικών και μάλιστα δεν είναι νίκες με αντίπαλο ομάδες χαμηλής δυναμικότητας, αλλά έχει κερδίσει τις τρεις πιο δυνατές ομάδες στην Πασίφικ. Εννοώντας το Λ.Α, το Αναχάιμ και το Έντμοντον και έτσι έκλεισε με δυνατό τρόπο το περασμένο έτος. Το σημερινό είναι το δεύτερο από τα τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που έχει στο πρόγραμμα του και παίζει με αντίπαλο την Αριζόνα, που είναι κάτι παραπάνω από βατός αντίπαλος.

 

Ο Μπαέρτσι σκόραρε 2 φορές στην νίκη με 3-2 την Δευτέρα με αντίπαλο το Κολοράντο και πλέον έχει τρία συνεχόμενα ματς με πόντο στο ενεργητικό του, με τρία γκολ και δυο ασίστ σε αυτό το διάστημα, ενώ και ο Χόρβατ επίσης είχε πόντο και έφτασε τα 4 συνεχόμενα παιχνίδια, που πιστώνεται τουλάχιστον έναν.

 

Αμφότεροι είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ στο προηγούμενο παιχνίδι που η ομάδα του είχε αντιμετωπίσει τα Κογιότ και είχαν συμβάλλει τα μέγιστα για να πάρει την νίκη με 4-1 στις 23 Νοεμβρίου.

 

Η Αριζόνα από την μεριά της έρχεται από την ήττα με 4-2 από το Κάλγκαρι το περασμένο Σάββατο. Τελευταία φορά που τα Κογιότ είχαν παίξει εκτός έδρας με το Βανκούβερ ήταν στις 17 Νοεμβρίου, που το είχαν παλέψει αρκετά το παιχνίδι, αλλά είχαν γνωρίσει την ήττα τελικά με 3-2 στην παράταση με τον ΝτιΆντζελο να σκοράρει σε εκείνο το παιχνίδι, αλλά δεν θα παίξει σήμερα, αφού έχει τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για εξύβριση διαιτητή.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΚΑΝΑΚΣ - ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΟΓΙΟΤΣ              1