Η Ουάσιγκτον από εκεί που ήταν χοτ επιθετικά και είχε 23 run την Κυριακή, έχει σιγάσει τελευταία, αλλά από την άλλη βλέπει τους πίτσερ της να κάνουν πολύ καλή δουλειά και να κερδίζει χάρις αυτούς την σειρά με την Αριζόνα. Αλλά πλέον έχει να δώσει 5 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, αρχής γινομένης από το σημερινό παιχνίδι με την Φιλαδέλφεια.

 

Η Ουάσιγκτον είχε σκοράρει 14 run και πάνω σε 5 παιχνίδια τον μήνα Απρίλιο και κέρδισε με το τρομερό 23-5 τους Μετς την Κυριακή. Αλλά στα τρία ματς που έχει δώσει το μήνα Μάιο έχει σκοράρει μόνο 6 runs συνολικά. Είπαμε όμως ότι το πίτσινγκ είναι αυτό που έκανε την διαφορά, με τον Σέρτζερ να έχει 11 strikeouts σε 7 innings και να δίνει την νίκη στην ομάδα του με 4-2 την Πέμπτη.

 

Οι Φίλις είχαν μοιραστεί τις νίκες στην σειρά με την Ουάσιγκτον που είχαν παίξει τον περασμένο μήνα, αλλά έχουν χάσει στα 6 από τα τελευταία 7 ματς που έχουν δώσει. Η Φιλαδέλφεια είχε χάσει με 5-4 από τους Καμπς στο τελευταίο της παιχνίδι, χθες, σε ένα ματς που κρίθηκε στα 13 innings. Και έτσι θα έχει και την κόπωση.

 

Nationals RH Stephen Strasburg (2-1, 3.09 ERA) vs. Phillies RH Nick Pivetta (0-1, 3.60)

 

ο Στράσμπουργκ άντεξε για 7 innings σε καθένα από τα 5 ματς που έπαιξε τον Απρίλιο με τον παίκτη να μην έχει χάσει σε κανένα παιχνίδι μέχρι και την Κυριακή, όταν και έδωσε 3 runs σε 6 hits. Ο Στράσμπουργκ είχε κρατήσει την Φιλαδέλφεια σε 5 runs σε 10 hits σε 14 innings στα δυο ματς που είχε ξεκινήσει με αντίπαλο τους Φίλις στην καριέρα του.

 

Ο Πιβέτα έκανε το ντεμπούτο του με αντίπαλο τους Ντόντζερς την περασμένη Κυριακή και έδωσε 2 runs σε 9 hits σε 5 innings και γνώρισε την ήττα. Ο Καναδάς πίτσερ είχε 3-0 ρεκόρ με 0,95 ΕΡΑ σε 3 ματς που είχε ξεκινήσει στην Triple – A πριν κληθεί να παίξει στην μεγάλη κατηγορία. Ο Πιβέτα έχει 3,61 ΕΡΑ σε 90 ματς που έχει παίξει στην καριέρα του.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΙΛΙΣ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΑΣΙΟΝΑΛΣ                2

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΙΛΙΣ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΑΣΙΟΝΑΛΣ (8,5)      Over

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι