Το Γκόλντεν Στέιτ όταν είχε μάθει τον αντίπαλο του, στα ημιτελικά της περιφέρειας, ότι θα είναι η Γιούτα, είχε υποστηρίξει ότι προτιμούσε το Λ.Α το οποίο έχει και καλύτερη νυχτερινή ζωή σαν πόλη…. Δεν ξέρουμε τι εννοούσαν με αυτό οι παίκτες των Ουόριορς, αλλά θεωρητικά πλέον θα είναι πιο συγκεντρωμένοι στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με την Γιούτα, για να κάνουν το 3-0 και να καθαρίζουν μία ώρα αρχύτερα.

 

Από την άλλη μεριά η Γιούτα πρέπει να το έχει πάρει και λίγο προσωπικά, αφού με τις δηλώσεις του οι παίκτες των Ουόριορς τους υποτιμούσαν αρκετά. Πάντως στα δυο πρώτα παιχνίδια μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ δεν μπόρεσαν να προβάλλουν και ιδιαίτερες αντιστάσεις οι Τζαζ, αφού έχασαν σε αμφότερα τα παιχνίδια με διψήφιες διαφορές. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν στο -6 π. μετά το τέλος της πρώτης περιόδου, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι μετά από το πρώτο 12λεπτο έχαναν με 18 πόντους διαφορά.

 

Δεν πρέπει να ξεχνά ότι το Γκόλντεν Στέιτ παίζει χωρίς τον Στιβ Κερ στον πάγκο του, αφού έχει υποβληθεί σε μία επέμβαση στην μέση του και μάλλον δεν θα κοουτσάρει ούτε ένα παιχνίδι από αυτό την σειρά.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(5,5) ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ – ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ ΟΥΟΡΙΟΡΣ                1

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι