Το σημερινό είναι το τρίτο και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς αυτής ανάμεσα στο Σινσινάτι και το Σαν Φρανσίσκο με τους Ρεντς να έχουν κερδίσει σε καθένα από τα δυο πρώτα ματς της σειράς και να θέλουν το σουίπ σήμερα. Οι Ρεντς έχουν σκοράρει τουλάχιστον 10 runs σε καθένα από τα δυο πρώτα παιχνίδια και είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνουν αυτό από το 1976 και μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους από το 1913!

 

Σήμερα το Σινσινάτι θα βρει απέναντι του ένα πρώην δικό του, τον Κουέτο, ο οποίος θα ξεκινήσει μόλις για δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην παλιά του ομάδα, για την οποία αγωνίστηκε για 7 σεζόν. Οι Τζάιαντς αυτή την στιγμή είναι η χειρότερη ομάδα στην Νάσιοναλ και ελπίζουν ότι με τον Κουέτο σήμερα θα κάνουν μία νέα αρχή. Και αυτό γιατί θα πάρουν ένα καλύτερο παιχνίδι στο πίτσινγκ, αφού έχουν δώσει από 13runs και πάνω στα 3 από τα 4 τελευταία τους ματς!!

 

Giants RH Johnny Cueto (4-1, 4.86 ERA) vs. Reds RH Scott Feldman (1-3, 4.83)

Ο Κουέτο έχει κάνει quality starts στα 4 από τα 6 τελευταία ματς που έχει ξεκινήσει και δυο συνεχόμενα μετά από την άσχημη εμφάνιση που είχε κάνει στο Κολοράντο. Ο 31χρονος παίκτης είχε κερδίσει τους Ντόντζερς την Δευτέρα σε ένα ματς που έδωσε 3 runs σε 7 innings με 6 strikeouts. Ο Κουέτο είχε παίξει για πρώτη φορά με αντίπαλο την πρώην του ομάδα πέρσι, είχε κάνει άσχημο παιχνίδι όταν και είχε δώσει 6 runs σε 5 innings αλλά δεν είχε πιστωθεί την ήττα.

 

Ο Φίλντμαν έχει κάνει δυο συνεχόμενα άσχημα παιχνίδια, στα οποία έχει δώσει 11 runs συνολικά σε 9 innings με τον 34χρονο παίκτη να δίνει 7 runs σε 6 hits σε 4 innings μόλις στην ήττα του από το Πίτσμπουργκ την περασμένη Τρίτη. Ενώ οι Ρεντς έχουν γνωρίσει την ήττα στα 5 από τα 6 τελευταία ματς που έχει ξεκινήσει, με τον παίκτη να έχει 1-4 ρεκόρ με 3,86 ΕΡΑ σε 6 ματς που έχει παίξει με αντίπαλο τους Τζάιαντς στην καριέρα του.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΡΕΝΤΣ – ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΤΖΑΪΑΝΤΣ                   2

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι