Το Τέξας και οι παίκτες του φαίνεται να έχουν αντιδράσει στις φωνές και στα καμπανάκια που είχαν ηχήσει από τον προπονητή της ομάδας Μπάνιστερ, ότι δεν μπορεί να μην χτυπάνε και να μην σκοράρουν. Οι απαντήσεις ήρθαν μέσα στο γήπεδο και το Τέξας αφού κέρδισε και έχασε ένα ματς, από τα δυο πρώτα της σειράς με το Σαν Φρανσίσκο ελπίζει ότι θα συνεχίσει να είναι εξίσου παραγωγικό με χθες και στο πρώτο από τα 2 παιχνίδια της σειράς με το Σαν Ντιέγκο.

 

Το Σαν Ντιέγκο δεν είναι στα καλά του και έχει χάσει στα 5 από τα 6 τελευταία ματς που έχει δώσει εκ των οποίων τα 4 από τα παιχνίδια τα έχει χάσει με 6 τουλάχιστον runs διαφορά!!! Και έχει κάνει μόνο μία νίκη αυτό το μήνα, στο πρώτο παιχνίδι του Μάϊου όταν και είχε κερδίσει τ Κολοράντο εντός έδρας.

 

Οι Ρέιντζερς ηττήθηκαν με 5-1 την Δευτέρα από το Σαν Φρανσίσκο και είχαν μόνο 2 hits και υπέστησαν 13 strikeouts, πριν κερδίσουν με το επιβλητικό 11-0 χθες και κλείσουν με 3-6 ρεκόρ μόνο την περιοδεία του με τα 9 συνεχόμενα παιχνίδια μακριά από το σπίτι τους.

 

Padres RH Luis Perdomo (0-0, 4.03 ERA) vs. Rangers RH Yu Darvish (3-2, 2.76)

Στα δυο τελευταία παιχνίδια του ο Περντρόμο μπορεί να υποστηρίξει ότι ήταν και άτυχος και δεν κατάφερε να πιστωθεί κάποια νίκη, παρόλο που έδωσε μόνο 1 runs στις 28 Απριλίου και το ίδιο την περασμένη Πέμπτη με αντίπαλο το Κολοράντο. Ο 24χρονος παίκτης έχει εξαιρετικά νούμερα μέχρι στιγμής, ειδικά στην groundball του αλλά έχει πρόβλημα με αντίπαλους αριστερόχειρους παίκτες.

 

Ο Ντάρβις έχει θέματα με το κοντρόλ του αλλά παραμένει εκ των κορυφαίων της λίγκας πίτσερ. Παρά τα 21 walks που έχει δώσει μέχρι στιγμής, καταφέρνει να τα βγάζει πέρα, όπως έκανε και με τους Μάρινερς όταν και έδωσε μόνο 1 runs σε 7 innings. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι τρεις φορές All Star στην καριέρα του και έχει 7-2 ρεκόρ με 2,09 ΕΡΑ σε 12 ματς ου έχει ξεκινήσει μέχρι στιγμής. ένα από τα καλά του παιχνίδια φέτος το έχει κάνει με αντίπαλο τους Πάδρες που αντιμετωπίζει και σήμερα, όταν στην χρονιά του σαν ρούκι είχε δώσει 2 runs σε 8 innings με 8 strikeouts.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΕΞΑΣ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΠΑΔΡΕΣ                             1

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι