Το μομέντουμ δείχνει να έχει αλλάξει στην σειρά ανάμεσα στην Ουάσιγκτον και την Βοστόνη στην ανατολή, αφού οι Ουίζαρντς έχουν κερδίσει σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια και έχουν φέρει το σκορ στο 2-2. Αλλά θα είναι αυτό αρκετό για να κερδίσουν το τρίτο συνεχόμενο ματς;

 

Η Ουάσιγκτον κέρδισε τα δυο τελευταία ματς της σειράς με 46 πόντους συνολικά διαφορά και την Κυριακή στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς έτρεξε ένα απίστευτο σερί 26-0 στην 3η περίοδο για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη.

 

Η Βοστόνη έχει κάνει πολλά λάθη στα δυο τελευταία ματς  και τα έχει πληρώσει και για αυτό δεν έχει καταφέρει να είναι ανταγωνιστική. Την Κυριακή μόνο υπέπεσε σε 20 λάθη και έδωσε στον αντίπαλο της 34 εύκολους πόντους από αυτά.

 

Ενώ είδε και τον Ασάια Τόμας να είναι σε δυο μέτριες βραδιές και περιορισμένος από την άμυνα της Ουάσιγκτον, αφού ο γκαρντ της από εκεί που είχε 53 πόντους στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, έχει μόλις 16 π. μ.ο στο 3ο και το 4ο ματς, ενώ την Κυριακή δεν κατάφερε να εκτελέσει ούτε μία βολή.

Η Ουάσιγκτον από την άλλη μεριά έχει σε τρομερή κατάσταση τον Ουόλ που είναι και ο παίκτης βαρόμετρο της ομάδας στην σειρά αυτή. Έχει 27,8 π., 12,3 ασίστ και 2,8 κλ. μ.ο στην σειρά μέχρι στιγμής.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΟΥΪΖΑΡΝΤΣ                   1

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΟΥΪΖΑΡΝΤΣ (4,5)                         1

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι