Η Βοστόνη είχε ένα προβάδισμα 6 πόντων μπαίνοντας στο τελευταίο λεπτό της 6ης αναμέτρησης της σειράς με την Ουάσιγκτον, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και την πρόκριση παράλληλα στους τελικούς της περιφέρειας και ηττήθηκε με 92-91. Τουλάχιστον το 7ο παιχνίδι θα το έχει εντός έδρας και ελπίζει ότι θα μπορέσει να πετύχει ότι δεν πέτυχε στο προηγούμενο παιχνίδι.

 

Και ελπίζει ότι θα ισχύσει η παράδοση που έχει δημιουργηθεί η ομάδα με πλεονέκτημα έδρας να παίρνει τελικά και την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

 

Για την Ουάσιγκτον η πίεση είναι επίσης μεγάλη, αλλά έχει αυτοπεποίθηση αφού όλα μπορούν να συμβούν και ειδικά από την στιγμή που κέρδισε όπως κέρδισε με ανατροπή στο τέλος το 6ο ματς. Με τον Ουόλ να ευστοχεί σε τρίποντο στα 3,5 δεύτερα πριν από την λήξη και να δίνει την νίκη στους Ουίζαρντς.

 

Πολύ ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη σειρά, είναι ότι η Βοστόνη και με την Ουάσιγκτον στα 10 τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους, η γηπεδούχος ομάδα είναι αυτή που έχει επικρατήσει πάντοτε. Αν η Ουάσιγκτον περάσει στους τελικούς θα είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνει από την σεζόν 1978-79, ενώ για τους Σέλτικς θα είναι η πρώτη φορά μετά από την σεζόν 2011-12.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ                   1

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ (4,5)                         1

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι