Το Τέξας είναι χοτ αυτό το καιρό και θέλει να συνεχίσει με μία ακόμα νίκη προκειμένου να φέρει το ρεκόρ του πάνω από το 50% για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν. Το σημερινό είναι το δεύτερο από τα 3 συνολικά παιχνίδια που έχει με την Φιλαδέλφεια. Η επίθεση του Τέξας είναι αυτή που έχει κάνει την διαφορά τελευταία, αφού έχει σκοράρει 42 runs και χάρις αυτά τρέχει ένα σερί 7 νικών, που είναι και το μεγαλύτερο του προς το παρόν στην αγωνιστική σεζόν.

 

Η Φιλαδέλφεια από την άλλη ακολουθεί άκρως αντίθετη πορεία από την στιγμή που έχει χάσει στα 13 από τα 16 τελευταία ματς που έχει δώσει και στα 14 από τα 20 συνολικά που έχει παίξει εκτός έδρας.

 

Phillies RH Zach Eflin (0-0, 2.81 ERA) vs. Rangers RH Andrew Cashner (0-3, 2.43)

Ο Έφλιν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στην μεγάλη κατηγορία στην προηγούμενη έξοδο με τον 23χρονο παίκτη πάντως να έχει μέχρι στιγμής πρόβλημα με το κοντρόλ του. Στο τελευταίο του παιχνίδι είχε ρίξει 106 pitches σε 6 innings που είχε παίξει.

 

Ο Κάσνερ όπως και ο Έφλιν πήρε την πρώτη του νίκη στην τελευταία του έξοδο, που ήταν και το δεύτερο ματς που έχει ξεκινήσει βασικός. Τόσο στο προηγούμενο όσο και στο πρώτο του παιχνίδι είχε δώσει μόνο 1 run σε 6 innings με τον 30χρονο παίκτη να έχει πάντως αρκετά καλή παράδοση με αντίπαλο τους Φίλις, απέναντι στους οποίους έχει 3-1 ρεκόρ με 2,55 ΕΡΑ σε 12 ματς.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΕΞΑΣ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΙΛΙΣ               1

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι