Η Βαλτιμόρη έχει επιστρέψει στην έδρα της και πάλι μετά από μία δύσκολη περιοδεία με συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, που δεν τα πήγε καλά. Κέρδισε το χθεσινό πρώτο ματς της σειράς και θέλει να κερδίσει και σήμερα, στο δεύτερο από τα 3 ματς με αντίπαλο το Τορόντο. Η Βαλτιμόρη είχε 1-6 ρεκόρ στα 7 συνεχόμενα εκτός έδρας της ματς και έτσι έπεσε στην δεύτερη θέση της Αμέρικαν Ιστ, αλλά σε ένα δραματικό ματς κατάφερε να κερδίσει με 5-3.

 

Η Βαλτιμόρη έχει κερδίσει στα 6 από τα τελευταία 7 ματς που έχει δώσει με αντίπαλο ομάδες της Αμέρικαν Ιστ και είναι τρομερά αποτελεσματική εντός έδρας, αφού έχει 14-3 ρεκόρ, την ευνοεί και το πρόγραμμα της με τα 14 από τα επόμενα 17 ματς της να είναι εντός έδρας, έτσι ελπίζει ότι θα μπορέσει να πιάσει εκ νέου κορυφή. Το Τορόντο θα έχει τον Πίλαρ και πάλι στην διάθεση του αφού έληξε η τιμωρία 2 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

 

Blue Jays RH Mike Bolsinger (0-2, 6.10 ERA) vs. Orioles RH Kevin Gausman (2-3, 7.19)

Ο Μπόλσινγκερ στο ντεμπούτο του με το Τορόντο έκανε μία πειστική εμφάνιση στις 9 Μάϊου αλλά δεν ήταν εξίσου πειστικός στο επόμενο του ματς όταν και αγωνίστηκε με αντίπαλο την Ατλάντα και έδωσε 6 runs, 8 hits, 2 walks. Ακόμα δεν έχει δώσει homer σε 10 1/3 innings που έχει παίξει αλλά από την άλλη έχει δώσει 6 walks. Το σημερινό είναι το πρώτο ματς για τον 29χρονο παίκτη με αντίπαλο τους Όριολς.

 

Ο Γκάουσμαν μετά από το καλύτερο του παιχνίδι για την σεζόν έκανε ένα κακό παιχνίδι, αφού με αντίπαλο το Κάνσας έδωσε 5 runs σε 9 hits σε 3 1/3 innings. Με αντίπαλο την Ουάσιγκτον στην προηγούμενη του έξοδο έδωσε 2 runs σε 7innings εντός έδρας. Έχει 16-10 ρεκόρ με 3,24 ΕΡΑ στην καριέρα του στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ έχει 3-3 ρεκόρ με 3,99 ΕΡΑ με αντίπαλο το Τορόντο στην καριέρα του.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ ΟΡΙΟΛΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΪΣ                               1

  

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι