Το Σιάτλ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ ένα παιχνίδι μέσα στην πρωτεύουσα και μάλλον δεν θα τα καταφέρει και σύντομα. Οι Μάρινερς θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος σε ένα σερί 5 ηττών που έχουν μέχρι το σημερινό, ενώ έχουν γνωρίσει 8 συνεχόμενες ήττες μέσα στην Ουάσιγκτον. Το σημερινό είναι το τρίτο και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς αυτής και πάνε για να χάσουν με σουίπ.

 

Η Ουάσιγκτον πήρε την νίκη με 5-1 χθες, με το Σιάτλ να έχει το 5ο συνεχόμενο ματς που κατάφερε να σκοράρει μόλις 1 run. Η Ουάσιγκτον έχει 13-1 ρεκόρ πλέον απέναντι στο Σιάτλ στα μεταξύ τους ματς, ενώ έχει το 8-0 στα εντός έδρας.

 

Γενικά οι Νάσιοναλς είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτό το καιρό και έχουν κερδίσει στα 7 από τα τελευταία 8 ματς, με τον Κανό να είναι φορμαρισμένος και να έχει 13 στα 26 στα τελευταία του 7 παιχνίδια και να δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του που τον είχε κρατήσει στα πιτς για μερικά παιχνίδια.

 

Mariners LH Ariel Miranda (3-2, 4.28 ERA) vs. Nationals LH Gio Gonzalez (3-1, 2.86)

Ο Μιράντα έχει δώσει μόνο 1 run σε καθένα από τα 2 ματς που έχει ξεκινήσει μέχρι στιγμής και έχει κρατήσει τους αντιπάλους του μόνο σε 7 hits σε 12 innings. Και είχε 17 strikeouts επίσης σε αυτό το διάστημα με τον παίκτη να μην καταφέρνει ωστόσο να πάρει την νίκη στο τελευταίο του ματς με αντίπαλο τους Γουάιτ Σοξ. Ο 28χρονος δεν έχει παίξει σε άλλο παιχνίδι με αντίπαλο την Ουάσιγκτον αλλά έχει 1-0 ρεκόρ με 6,19 ΕΡΑ σε 3 ματς στην καριέρα του που ήταν interleague.

 

Ο Γκονζάλεζ έχει 3-0 ρεκόρ με 1,64 ΕΡΑ στα 6 πρώτα ματς για την σεζόν αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια αφού έχει 0-1 ρεκόρ με 5,40 ΕΡΑ στα τρία τελευταία του ματς, όπου σε όλα οι Νάσιοναλς γνώρισαν την ήττα. Με την Ατλάντα την περασμένη Παρασκευή έδωσε 9 hits που είναι και τα περισσότερα από κάθε άλλο ματς του φέτος ενώ έχει δώσει και 8 long ball χτυπήματα στα τελευταία του 5 ματς. Ο 31χρονος παίκτης έχει 6-2 ρεκόρ με 3,27 ΕΡΑ στην καριέρα του με αντίπαλο το Σιάτλ.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΑΣΙΟΝΑΛΣ – ΣΙΑΤΛ ΜΑΡΙΝΕΡΣ                       1

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΑΣΙΟΝΑΛΣ – ΣΙΑΤΛ ΜΑΡΙΝΕΡΣ                       Under (9.5)

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι