Το Μαϊάμι κλείνει τον Μάιο με καλό τρόπο και μάλλον θα ήθελε και άλλο, αφού οι τελευταίες μέρες του μήνα που αφήνει πίσω του, ήταν εξαιρετικές για το ίδιο. Δεν μπορεί να πει το ίδιο όμως και η Φιλαδέλφεια. Οι Μάρλινς έχουν κερδίσει σε συνεχόμενες σειρές για πρώτη φορά στην σεζόν και σήμερα πάνε να κάνουν την 5η τους νίκη στα 6 τελευταία ματς και το σουίπ στην σειρά των τριών παιχνιδιών με αντίπαλο την Φιλαδέλφεια. Θα είναι το πρώτο τους σουίπ εδώ και 5 χρόνια!!!! Παρόλα αυτά το Μάιο έχει μόνο 9-18 ρεκόρ. Χθες κέρδισε με 7-2 και έχει σκοράρει τουλάχιστον 7 runs στα τρία από τα 5 τελευταία ματς που έχει δώσει και στα οποία έχει 4-1 ρεκόρ.

 

Η Φιλαδέλφεια συνεχίζει να έχει τεράστια προβλήματα στο παιχνίδι της γενικά, αλλά και εκτός έδρας ειδικά. Έχει μόνο 6 hits στα 2 παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι στιγμής με το Μαϊάμι και έχει σκοράρει το πολύ μέχρι 2 runs σε 8 από τα τελευταία της 10 ματς.

 

 

Phillies RH Aaron Nola (2-2, 4.34 ERA) vs. Marlins RH Dan Straily (3-3, 3.83)

Ο Νόλα έκανε το χειρότερο του παιχνίδι για την σεζόν την περασμένη Παρασκευή με αντίπαλο το Σινσινάτι, όταν και ηττήθηκε με 5-2 η ομάδα του και ο ίδιος έδωσε δυο homers και 5 runs συνολικά σε 6 hits σε 6 innings. Από εκεί που είχε δώσει μόνο 1 homer στα πρώτα του 4 ματς. Ωστόσο έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια εκτός έδρας, παρά εντός αφού έχει 1-1 ρεκόρ με 3,18 ΕΡΑ εκτός  Citizens Bank Park από εκεί που έχει 1-1 ρεκόρ με 6,00 ΕΡΑ εντός έδρας. Με αντίπαλο το Μαϊάμι την περσινή σεζόν έκανε πολύ καλά παιχνίδια, όταν και είχε δώσει 3 runs σε 12 innings και είχε κρατήσει τους Μάρλινς στο 0,190 στο hitting.

 

Ο Στράιλι διεύρυνε στο σερί του σε 4 ματς, που δεν έχει γνωρίσει την ήττα, μετά από την νίκη που πήρε με αντίπαλο τους Έιντζελς την περασμένη Παρασκευή παρόλο που έδωσε 4 hits για πρώτη φορά μετά από 9 ματς. Έμεινε για 5 1/3 innings σε αυτό το παιχνίδι και συνολικά έδωσε 3 runs στο Λ.Α. εντός έδρας είναι εντυπωσιακός έχει 2-1 ρεκόρ με 2,45 ΕΡΑ και οι αντίπαλοι του χτυπάνε με μόλις .150. πέρσι με αντίπαλο τους Φίλις είχε παίξει σε ένα ματς, που είναι και το μοναδικό της καριέρας του απέναντι τους και ήταν εντυπωσιακός αφού είχε 5 innings χωρίς να δώσει run και πήρε την νίκη.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΑΪΑΜΙ ΜΑΡΛΙΝΣ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΙΛΙΣ              1

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι