Το Σαν Φρανσίσκο δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, που παραδοσιακά είναι το φόρτε του. Σήμερα παίζει στην Φιλαδέλφεια, με τον center fielder Ντενάρντ Σπαν Citizens να κάνει παραδοσιακά εξαιρετικά ματς στο Citizens Bank Park. Το πιο πρόσφατο επίτευγμα του είναι όταν και είχε χθες 5 hits στο πρώτο ματς της σειράς με τους Φίλις.

 

Και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του για να πάρει την νίκη και παράλληλα να κάνει το πιο παραγωγικό παιχνίδι των Τζάιαντς για φέτος με 10 runs και με 15 hits. Με τ ο Σαν Φρανσίσκο να μπαίνει στην σειρά αυτή έχοντας μόλις 4 runs συνολικά και έχοντας χάσει με σουιπ από την Ουάσιγκτον στην σειρά των μεταξύ τους τριών παιχνιδιών.

 

Η Φιλαδέλφεια δεν είναι στα καλά της και γενικά πρέπει να είναι η πιο αδύναμη ομάδα στην λίγκα φέτος, έχει ηττηθεί με επιμέρους σκορ 31-5 στα 4 τελευταία της ματς και έχει σκοράρει το πολύ μέχρι 2 runsστα 10 από τα 12 τελευταία ματς που έχει δώσει ενώ έχει ηττηθεί στα 26 από τα τελευταία της 32 και έτσι μοιραία έχει και το χειρότερο ρεκόρ στην λίγκα.

 

 

Giants RH Johnny Cueto (5-4, 4.37 ERA) vs. Phillies RH Ben Lively (NR)

Ο Κουέτο κατάφερε να βάλει τέλος στο σερί των 4 ματς που δεν είχε καταφέρει να πάρει την νίκη όταν στην τελευταία του έξοδο έδωσε μόνο 1 run σε 4 hits σε 6 innings και η ομάδα του πήρε την νίκη με 7-1 με αντίπαλο την Ατλάντα. Ο 31χρονος παίκτης από τον Άγιο Δομίνικο  ωστόσο παραδοσιακά έχει προβλήματα στην απόδοση του με αντίπαλο τους Φίλις απέναντι στους οποίους έχει 1-4 ρεκόρ με 5,37 ΕΡΑ σε 11 ματς.

 

 

Ο Λίβλι ο οποίος αποκτήθηκε σαν αντάλλαγμα για τον Μπιρντ το 2014, πέρσι ήταν μόνο στην θυγατρική ομάδα της Φιλαδέλφεια. Με τον 25χρονο παίκτη να έχει 18-5 ρεκόρ με 2,69 ΕΡΑ στα παιχνίδια που έπαιξε τόσο στην Νταμπλ – Α όσο και στην Τριπλ – Α. Φέτος έχει ξεκινήσει ακόμα πιο δυνατά και είχε 6-1 ρεκόρ με 2,40 ΕΡΑ σε 9 ματς και αυτός είναι ένας από τους λόγους που του δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί και στην πρώτη ομάδα.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΙΛΙΣ – ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΤΖΑΪΑΝΤΣ            2  

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΙΛΙΣ – ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΤΖΑΪΑΝΤΣ            Over (8.5)

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι