Το Κλίβελαντ μετά από μία καταστροφική περιοδεία στο σημερινό παιχνίδι με το Σικάγο, που είναι το πρώτο από τα τρία της σειράς, ελπίζει ότι θα επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Το Κλίβελαντ σκόραρε 33runs στα 5 τελευταία του παιχνίδια στο Progressive Field, πριν ταξιδέψει στο Κάνσας και στο Κολοράντο που τελείωσε με 1-4 ρεκόρ και ηττήθηκε με 35-17 επιμέρους σκορ.

 

 

Την Τετάρτη ηττήθηκε με 8-1 από τους Ρόκις, ενώ από την άλλη μεριά το Σικάγο έχασε με 7-5 από την Τάμπα την ίδια μέρα, μία ήττα που ήταν η 7η του στα τελευταία του 8 ματς.

 

 

White Sox RH Miguel Gonzalez (4-6, 4.83 ERA) vs. Indians RH Corey Kluber (4-2, 4.36)

 

Ο Γκονζάλεζ μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα στην σεζόν έχει κάνει κοιλιά πλέον αγωνιστικά με τον παίκτη να μην είναι μόνο ότι έχει 1-6 ρεκόρ, αλλά έχει και 6,64 ΕΡΑ στα 7 τελευταία του παιχνίδια. Με τον 33χρονο παίκτη να δίνει 6 runs σε 10 hits σε 6 innings στην ήττα της ομάδας του με 10-1 και στην τελευταία του έξοδο. Με αντίπαλο το Κλίβελαντ στην τελευταία που το είχε αντιμετωπίσει επίσης δεν είχε κάνει  καλό παιχνίδι με τον παίκτη να έχει δώσει 3 runs σε 8 hits σε 4 2/3 innings στις 13 Απριλίου.

 

 

Ο Κλάμπερ από τις 1 Ιουνίου όταν και επέστρεψε στην δράση μετά από τον τραυματισμό του δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, με τον παίκτη να έχει 10 strikeouts και να δίνει 2 hitsσε 6 innings στην νίκη της ομάδας του με αντίπαλο το Όκλαντ με 8-0. Ο 31χρονος είχε παίξει και πάλι με αντίπαλο το Σικάγο στις 21 Απριλίου όταν και είχε δώσει μόνο 3 hits και η ομάδα του είχε πάρει την νίκη με 3-0.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΙΝΤΙΑΝΣ– ΣΙΚΑΓΟ ΟΥΑΪΤ ΣΟΞ                1

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι