Ο Ρικ Πορτσέλο ο οποίος είχε κερδίσει το βραβείο του Cy Young πέρσι θα ξεκινήσει στο σημερινό πρώτο παιχνίδι της σειράς με αντίπαλο τους Έιντζελς. Πέρσι είχε κερδίσει σε 22 παιχνίδια, αλλά φέτος δεν έχει ανάλογη συνέχεια και στο σημερινό παιχνίδι θα προσπαθήσει να αποφύγει να γίνει ο πρώτος πίτσερ ο οποίος θα φτάσει τις 10 ήττες. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι και έντονο συγκινησιακά από την στιγμή που θα αποσυρθεί η φανέλα του Ντέιβιντ Ορτίζ ο οποίος εγκατέλειψε την ενεργό δράση πέρσι.

 

Το σημερινό είναι ένα ακόμα από τα 8 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς που έχει το Λ.Α στο πρόγραμμα του αυτό το καιρό, έρχεται με μομέντουμ όμως, από την στιγμή που κέρδισε στα 2 από τα 2 ματς με τους Γιάνκις και μάλιστα μέσα στην Νέα Υόρκη.

 

Angels RH Alex Meyer (3-3, 3.52 ERA) vs. Red Sox RH Rick Porcello (3-9, 5.05)

Ο Μέγιερ έκανε τρομερό παιχνίδι μέσα στο Κάνσας στην προηγούμενη του έξοδο με τον παίκτη να έχει 9 strikeouts και να έχει 2 hits σε 6 innings. Δεν έχει δώσει πάνω από 3 runs σε 7 συνεχόμενα ματς που έχει ξεκινήσει αν και από την άλλη σε 2 από αυτά δεν έχει καταφέρει να περάσει τα 5 innings. Επίσης έχει δώσει μόνο 2 homers στα τελευταία του 6 ματς.

 

Ο Πορτσέλο στην τελευταία του έξοδο έδωσε 7 runs σε μόλις 6 innings με αντίπαλο το Χιούστον και πλέον έχει 0-4 ρεκόρ στα τελευταία του 5 ματς. Έχει δώσει τουλάχιστον 8 hits σε 8 συνεχόμενα παιχνίδια που έχει ξεκινήσει και έχει δώσει και 6 homers στα τελευταία του 4 ματς. Ο Πορτσέλο έχει 5-6 ρεκόρ με 6,26 ΕΡΑ με αντίπαλο τους Έιντζελς στην καριέρα του.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΟΣΤΟΝ ΡΕΝΤ ΣΟΞ – Λ.Α ΕΪΝΤΖΕΛΣ                      2

 

 

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι