Παρόλο που για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν η επίθεση της Ουάσιγκτον ήταν η πιο παραγωγική στην λίγκα, τον τελευταίο καιρό έχει θέματα και άλλοτε χτυπάει δυνατά και άλλοτε έχει μεγάλες δυσκολίες. Το θέμα λοιπόν είναι η διάρκεια. Το σημερινό είναι το πρώτο από τα 3 ματς της σειράς με αντίπαλο το Σινσινάτι, το οποίο από την μεριά του έχει τ χειρότερο πίτσινγκ στην λίγκα.

 

Η Ουάσιγκτον κάποια στιγμή είχε 17 νίκες πάνω από το 50% το ρεκόρ της, αλλά στις 4 τελευταίες της σειρές που έχει παίξει με ομάδες με αρνητικό ρεκόρ και σε 13 ματς σε αυτό το διάστημα έχει σκοράρει τρία runs και κάτω σε 7 από αυτά. Και έχει 5-8 ρεκόρ σε αυτά.

 

Οι Ρεντς είναι ακόμα σε χειρότερη μοίρα αφού έχουν χάσει στα 11 από τα τελευταία τους 12 παιχνίδια και πλέον έχουν ρεκόρ με 11 νίκες κάτω από το 50%. Με το πίτσινγκ να είναι το μεγάλο πρόβλημα από την στιγμή που έχουν δώσει 6 runs σχεδόν στα παιχνίδια τους και οι βασικοί του έχουν 5,08 ΕΡΑ.

 

Reds RH Luis Castillo (NR) vs. Nationals RH Stephen Strasburg (8-2, 3.28 ERA)

Ο Κατσίγιο αποκτήθηκε από το Μαϊάμι στην ανταλλαγή του Στράιλι με τον παίκτη να αναμένεται να κάνει μόλις σήμερα το ντεμπούτο του. Με τον 24χρονο να έχει κάνει μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις στις μικρές κατηγορίες και να έχει δώσει το πολύ μέχρι 2 runs στα 12 από τα 14 ματς συνολικά που έχει ξεκινήσει φέτος.

 

Ο Στράσμπουργκ μετά από το άσχημο ξεκίνημα που είχε στην σεζόν φαίνεται να έχει βρει τον καλό του εαυτό με τον παίκτη να έχει δώσει 2 runs σε 6 hits σε 5 1/3 innings στην τελευταία του έξοδο Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα παίκτη που έχει παίξει δυο φορές σε All Star. Αν και αυτό το μήνα είναι μέτριος μέχρι στιγμής με 2-1 ρεκόρ και 4,24 ΕΡΑ, από εκεί που είχε 4-0 ρεκόρ με 2,78 ΕΡΑ τον Μάιο. Εντός έδρας πάει χειρότερα από ότι εκτός αφού έχει 2-1 ρεκόρ με 4,15 ΕΡ, ενώ έξω από την πρωτεύουσα έχει 6-1 ρεκόρ με 2,61 ΕΡΑ.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΑΣΙΟΝΑΛΣ – ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΡΕΝΤΣ                       1

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΑΣΙΟΝΑΛΣ – ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΡΕΝΤΣ                       Under (9.5)

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι