Η Τάμπα κέρδισε με 4-2 χθες το βράδυ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, αλλά οι Ρέις παραμένουν μία ομάδα που έχουν 50% στο ρεκόρ τους στα εκτός έδρας μέχρι στιγμής στην σεζόν. Το Πίτσμπουργκ είναι μία ομάδα έδρας και συν της άλλης ξεκινάει με ένα από τα μεγάλα του αστέρια το σημερινό παιχνίδι.

 

Ο Ιβάν Νόβα από τότε που μετακόμισέ στο Πίτσμπουργκ έχει κάνει τρομερά παιχνίδια, έχει ένα εξαιρετικό 5-2 ρεκόρ στο ενεργητικό του με 2,53 ΕΡΑ στα 7 ματς που έχει ξεκινήσει εντός έδρας φέτες, ενώ πέρσι είχε 7-3 ρεκόρ με 3,00 ΕΡΑ σε 14 ματς σαν βασικός στο PNC Park.

 

Οι Ρέις από την μεριά τους εμπιστεύονται τον Μπλέικ Σνελ στο σημερινό παιχνίδι ο οποίος έρχεται από τραυματισμό και από μακρά απουσία είναι η αλήθεια, αφού δεν έχει παίξει σε ένα παιχνίδι από τα μέσα Μαΐου και μετά. Ο 24χρονς παίκτης πάντως ακόμα και όταν έπαιζε δεν ήταν και στα καλύτερα του, αφού είχε δώσει 10 runs σε 16 hits με 4  walks επίσης σε 10 2/3 innings στα δυο τελευταία του παιχνίδια. Ενώ έχει 0-4 ρεκόρ με 4,71 ΕΡΑ σε 8 ματς συνολικά φέτος.

 

Οι Ρέις έχουν χάσει στα 7 από τα 9 ματς που έχουν ξεκινήσει με τον Σνελ φέτος και στα 8 από τα 10 τελευταία ματς με αυτόν βασικό σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Οι Πάιρετς έχουν κερδίσει στα 4 από τα 5 τελευταία ματς που έχουν ξεκινήσει εντός έδρας με τον Νόβα.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΑΪΡΕΤΣ – ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΪ ΡΕΪΣ                        1

 

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι