Αχιλλέας Μαυροδόντης

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Η ώρα των αγώνων που θα κρίνουν τα μετάλλια είναι εδώ, με τον Μεγάλο και τον Μικρό τελικό να είναι προ των πυλών! Ας δούμε όμως τις στοιχηματικές προτάσεις των αγώνων.

 

Προτελευταία ημέρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και αρκετά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα παιχνίδια κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Ήρθε η ώρα των μεγάλων αγώνων, η ώρα των ημιτελικών και η ώρα που οι 4 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου θα κοντραριστούν στο παρκέ.

Προημιτελικά ημέρα δεύτερη, με τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν την Γαλλία και την Αυστραλία να κοντράρεται με την Τσεχία.

Μπορεί Ελλάδα να μην έχουμε πλέον στο Παγκόσμιο της Κίνας, όμως τα προημιτελικά ξεκινάνε με 2 πολύ μεγάλα παιχνίδια, τα οποία συγκεντρώνουν έντονο ενδιαφέρον από στοιχηματικής άποψης, κυρίως στις ειδικές κατηγορίες.

Δευτέρα σήμερα και ήρθε η ώρα της Εθνικής μας, αλλά και αρκετών άλλων ενδιαφερόντων αγώνων, με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Μεγάλα παιχνίδια την Κυριακή δεν έχει το πρόγραμμα, όμως και πάλι οι αποδόσεις των ειδικών κατηγοριών έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μετά από ακόμα ένα θετικό πρόσημο, συνεχίζουμε με τις στοιχηματικές επιλογές του Σαββάτου, οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι