Θεόφιλος Κουκίδης

Πρεμιέρα του 2ου γύρου στο πρωτάθλημα της Χιλής, με την Κονσεπσιόν σε ρόλο φαβορί φιλοξενώντας την Παλεστίνο, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την φέρει στην 1η θέση, έστω και με ένα ματς περισσότερο.

Ντέρμπι όχι μόνο νεοφώτιστων αλλά ταυτόχρονα και κορυφής στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, με την τοπική CSA στην 2η θέση με 28 βαθμούς, ένα λιγότερο από την πρωτοπόρο της κατηγορίας Φορταλέζα.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την Σαμπάιο Κορέια εντός επικίνδυνης ζώνης, την στιγμή που με νίκη η Γκοϊάς θα βρεθεί σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα.

Ντέρμπι παραμονής στο «Εριμπέρτο Ούλσε», βρίσκοντας την Κρισιούμα στην προτελευταία θέση με 13 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την 15η και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, σημερινή της αντίπαλο.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Πολωνίας και πρώτο χρονικά ματς στο σημερινό πρόγραμμα, αυτό ανάμεσα στη νεοφώτιστη και για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία, Λέγκνιτσα και την Πογκόν.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, με το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος στο «Μιέσκι» του Μπιάλιστοκ, ανάμεσα στην τοπική Γιαγκελόνια και τη Λέχια Γκντανσκ.

Η αναμέτρηση με την οποία ανοίγει το πρόγραμμα της 2ης κατηγορίας στην Δανία, βλέποντας την Άαλμποργκ να ψάχνει το δεύτερο της τρίποντο μετά το «διπλό» της πρεμιέρας στην έδρα της Σοντερίσκε, την στιγμή που η πρωταθλήτρια Μίντιλαντ κόλλησε στο 0-0 φιλοξενώντας την Ααρχους.

Πρεμιέρα σήμερα στην 2η φάση του πρωταθλήματος του Εκουαδόρ, βλέποντας τη Μακαρά να φιλοξενεί στο «Μπελαβίστα» την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε. Σημείο αναφοράς, πως οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στο φινάλε της 1ης φάσης στην έδρα της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, η οποία ήταν και η νικήτρια με 2-0.

Champions League Final 2018
Fifa 2018
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι