Θεόφιλος Κουκίδης

Ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια του σημερινού προγράμματος, με την Σοσιεδάδ στην 5η θέση με 32 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την 8η σημερινή της αντίπαλο.

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον η αναμέτρηση στη Μαδέιρα, βρίσκοντας την τοπική Μαρίτιμο στην 6η θέση και το -5 από την πρώτη πεντάδα, την στιγμή που η Σπόρτινγκ έρχεται από οδυνηρό αποκλεισμό στο κύπελλο στην έδρα της Τσάβες.

Το ματς που ανοίγει χρονικά την 2η αγωνιστική στον 4ο όμιλο, στον οποίο η Γκάνα έχει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, σημειώνοντας πως λίγες ώρες αργότερα ακολουθεί αυτό ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Ουγκάντα.

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον η δεύτερη χρονικά αναμέτρηση του σημερινού προγράμματος, περιμένοντας την αντίδραση της πρωτοπόρου Ρεάλ μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο από Σεβίλλη και Θέλτα, αντίστοιχα.

Υπό πίεση οι «Φαραώ» μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, με την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ να μην «βλέπει» σήμερα απέναντι στην Ουγκάντα άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης ώστε να μη μπει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες.