Θεόφιλος Κουκίδης

 

Το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Ισπανία, βλέποντας τη Μάλαγα του Μίτσελ (φωτό) σε ρόλο φαβορί και με στόχο, φιλοξενώντας την Έιμπαρ, να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

 

Το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία, βλέποντας τις δύο ομάδες να ψάχνουν σήμερα το πρώτο τους τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα.

 

Το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στο Κλαουσούρα, με τη Ντεπόρτες Τολίμα να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στο -2 από την πρώτη οκτάδα, την στιγμή που κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι πολύτιμο για την Κορτουλουά που βρίσκεται χαμηλά στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού.

 

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον το ματς στο «Μαρακανά», με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο, βλέποντας τόσο την Φλουμινένσε όσο και την Ατλέτικο Μινέιρο να ψάχνουν το τρίποντο που θα τους δώσει την ευκαιρία να πλησιάσουν σε απόσταση βολής την πρώτη εξάδα.

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Κολομβίας, με την Αμέρικα Κάλι γεμάτη πίεση καθώς βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, την στιγμή που η Μιγιονάριος θέλει να διατηρήσει την θέση της στην πρώτη οκτάδα.

 

Ντέρμπι παραμονής στο «Ρεσακάντα», με την Αβαΐ, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς, ένα λιγότερο από την 16η και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, «μεγάλη» σημερινή της αντίπαλο.

 

 Σε ρόλο φαβορί η Τζούνιορ φιλοξενώντας την Όνσε Κάλντας, ψάχνοντας το πέμπτο της τρίποντο σε ισάριθμα ματς στη Μπαρανκίγια στο Κλαουσούρα, με το οποίο θα πιάσει στην κορυφή την Σάντα Φε.

Στο Πόρτο Αλέγκρε το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος στο Μπραζιλεϊράο, με την Γκρέμιο σε ρόλο φαβορί, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την φέρει στο -5 από την πρωτοπόρο Κορίνθιανς, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.