Θεόφιλος Κουκίδης

 

Τοπικό ντέρμπι του Κίτο, με την Κατόλικα τυπικά γηπεδούχο, καθώς το «Ολίμπικο Αταχουάλπα» αποτελεί κοινή έδρα και σε ρόλο φαβορί, τουλάχιστον βάσει βαθμολογικών δεδομένων, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την φέρει στο -2 από την κορυφή.

Ντέρμπι κορυφής στο «Ιντεπεντιένσια», βλέποντας την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο να φιλοξενεί την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Φλαμένγκο, στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση του σημερινού προγράμματος στο Μπραζιλεϊράο.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του «Έβερτον Ριμπέιρο» της Σοροκάμπα, με την τοπική Σάο Μπέντο να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα, την στιγμή που η Ζουβεντούδε βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Το ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο, με την Φλουμινένσε σε ρόλο φαβορί, με απαραίτητη σημείωση πάντως πως δεν έχει κερδίσει ποτέ την τελευταία δεκαετία την Σαπεκοένσε στο «Μαρακανά».

Στο «Μπρίνκο ντε Ούρο» της Καμπίνας το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την τοπική Γκουαρανί σε ρόλο φαβορί, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο «Κόουτο Περέιρα» της Κοριτίμπα το σπουδαιότερο ματς του σημερινού προγράμματος, με την ομώνυμη ομάδα σε ρόλο φαβορί, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την φέρει εντός της πρώτης τετράδας, βάζοντας πλάτη ταυτόχρονα την σημερινή της αντίπαλο.

Στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την Αβαΐ στην 6η θέση με 11 βαθμούς, ένα λιγότερο από την 5η Παϊσαντού και τις δύο ομάδες με στόχο το τρίποντο που θα τις φέρει εντός της πρώτης προνομιούχου τετράδας.

Πολύ δυνατό ματς στο «Ολίμπικο» της Γκοϊανίας, με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρώτη τετράδα, έχοντας απέναντι πάντως την σκληροτράχηλη και πάντα υπολογίσιμη Οέστε.

Champions League Final 2018