Θοδωρής Ραλλής

Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι με τη Γκινγκάμπα να δείχνει φαβορί της αναμέτρησης. Πρόκειται για μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος με σταθερή παρουσία, ενώ βαθμολογικά μπορεί να ελπίζει ακόμα και για έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Φρέντερικ Χάντς, ο τεχνικός της Μονπελιέ δεν αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα και αν η ομάδα του δεν κερδίσει σήμερα, τότε μπορεί να απομακρυνθεί από τη θέση του.

Οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για να μπούν στη πρώτη επτάδα της βαθμολογίας, όπου μπορούν να διεκδικήσουν την έξοδο τους στην Ευρώπη.

Μετά από αρκετές ημέρες, οι ομάδες μπαίνουν και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και μένει να δούμε, ποια θα είναι η εικόνα τους στο γήπεδο.

Επιτακτική ανάγκη είναι η νίκη για τον ΠΑΟΚ, αν θέλει να μην χάσει και άλλο έδαφος ενόψει της εισόδου του στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Οι υψηλές πτήσεις της Ξάνθης συνεχίζονται με την ομάδα του Λουτσέσκου να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα, ούσα στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι στόχοι των δύο ομάδων είναι ίδιοι, αφού παλεύουν για την σωτηρία. Μάλιστα η διαφορά που έχουν είναι μόλις ένας πόντος, με τη Ναντ να έχει 22 πόντους και η Καέν 21.