Θοδωρής Ραλλής

Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ωστόσο τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει για τη δυναμικότητα των ομάδων.

Τα κουκιά είναι μετρημένα για την εθνική μας ομάδα η οποία αν θέλει να περάσει πρώτη, είναι "αναγκασμένη" και υποχρεωμένη να κερδίσει τους οικοδεσπότες Ολλανδούς και να τους κάνει μεγάλη "κηδεία" μέσα στο σπίτι τους.

Το ενδιαφέρον σε αυτό το ζευγάρι είναι μονόπλευρο, με την Ουγγαρία να "καίγεται" για τους βαθμούς της νίκης.

Τα πάνω κάτω έφεραν οι δύο ομάδες που παίζουν σήμερα ένα ματς - "τελικό" για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες γνωρίζουν ότι το ξεκίνημα τους δεν είναι το αναμενόμενο και καλούνται σήμερα να πάρουν το τρίποντο για να μη χάσουν και άλλο έδαφος για τη μάχη της πρόκρισης.

Δεν χρειάζεται πολλή κουβέντα για το ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Οι Γερμανοί με το απόλυτο που έχουν κάνει, πάνε για το πέντε στα πέντε.

Η Σουηδία δεν έχει μπλέξει μόνο εξαιτίας του δύσκολου ομίλου στον οποίο βρίσκεται, αλλά γιατί καλείται να μάθει να παίζει χωρίς τον Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα. Και όπως και να το κάνουμε είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την ομάδα και τον προπονητή.

Μετά από πέντε αγώνες, έχουμε και ένα ντέρμπι κορυφής, αφού η πρωτοπόρος Κορκ υποδέχεται την 2η της βαθμολογίας Ντάνταλκ.