Ο Αρης δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι στον πολύ ανώτερο ποιοτικά Ολυμπιακό και έτσι έχασε για πρώτη φορά φέτος στο Αλεξάνδρειο. Κάτι τέτοιο δεν θέλει να γίνει και σήμερα απέναντι στην Βόννη. Εκεί, όπου θα παραταχθεί χωρίς τον Αθηναίου, ο οποίος τραυματίστηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι. 

 

Η Βόννη είναι η μοναδική ομάδα του Δ' Ομίλου που δεν έχει πετύχει νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές (έχει ηττηθεί από την Οστάνδη με 66-74 εντός έδρας, από τη Ζιέλονα Γκόρα με 69-73 εκτός έδρας και την περασμένη βδομάδα από τη Νίμπουρκ με 87-89 εντός έδρας, στην παράταση) και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο γερμανικό πρωτάθλημα τα πηγαίνει καλύτερα αφού έχει ρεκόρ τέσσερις νίκες και δύο ήττες.

 

Ο Αρης έχει δύο νίκες (με Ναντέρ και Ζιέλονα Γκόρα) και μία ήττα (από την Νίμπουρκ). Είναι φαβορί για το σημερινό παιχνίδι, αλλά το μικρό σκορ είναι εκείνο, που θα επιλέξουμε.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

 

3004 ΑΡΗΣ-ΒΟΝΝΗ (147,5) Under

 

Ο ΠΑΟΚ έχασε και στα Τρίκαλα και έτσι τα αποτυχημένα αποτελέσματα δεν έχουν τέλος. Το θέμα είναι ότι έχει δύσκολο έργο και σήμερα, αντιμετωπίζοντας την Σαλόν στην Γαλλία. Μία Σαλόν, η οποία υποχρέωσε στο γαλλικό πρωτάθλημα την Λε Μαν στη πρώτη της ήττα. Και μάλιστα για την Σαλόν αυτή ήταν η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Δεν είναι ένα ματς, που δεν μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Αλλά όχι ο ΠΑΟΚ, που εμφανίζεται μέχρι στιγμής.

 

Το μικρό σκορ είναι εκείνο, που θα προτιμήσουμε και για αυτό το παιχνίδι.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

 

3007 ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ-ΠΑΟΚ (154,5) Under

 

Προαναγγελία Άρης-Μπον Σαλόν-ΠΑΟΚ 31/10/17:

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι