Η ΑΕΚ είναι στον σωστό δρόμο με τον Ντράγκαν Σάκοτα. Και έτσι θέλει να συνεχίσει. Σήμερα έχει ένα όχι ιδιαίτερα εύκολο παιχνίδι. Ο Προμηθέας, μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, είναι σε κάμψη, αλλά δεν παύει να είναι μία ομάδα με ποιότητα. Και συν τοις άλλοις παίζει στην έδρα της και θα προσπαθήσει να αντιδράσει, μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις. 

 

Εύκολα ή δύσκολα, πιστεύουμε ότι η ΑΕΚ θα χαμογελάσει στο τέλος. Είναι μεγαλύτερο μέγεθος, ποιοτικότερη ομάδα. Στοιχηματικά, πάντως, εκείνο, που μας αρέσει πιο πολύ είναι το χαμηλό σκορ.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

 

3117 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΡΗΣ (157,5) Under

 

 

Η Κύμη έχει κάνει σημαντικά βήματα στη προσπάθειά της για παραμονή στην Α1, αλλά έχει ακόμη δρόμο για να τα καταφέρει. Και σίγουρα πρέπει να παίρνει παιχνίδια, όπως με τον Κολοσσό στην Χαλκίδα. Οι Ροδίτες, όμως, μόνο εύκολη λεία δεν είναι. Νίκησαν στην Πάτρα τον Προμηθέα, ενώ στις λεπτομέρειες έχασαν στο γήπεδό τους από τον Παναθηναϊκό.


Συν τοις άλλοις δεν έχουν το άγχος, που έχουν οι γηπεδούχοι για τη νίκη. Στοιχηματικά, πάντως, το μικρό σκορ είναι εκείνο, που μας αρέσει πιο πολύ.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

 

3113 ΚΥΜΗ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ (151,5) Under

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι