Με το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό αρχίζει το σημερινό πρόγραμμα της Α1. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από την βαριά ήττα στο Λαύριο και θέλει να αντιδράσει.

 

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι στον σωστό δρόμο, μετά και τη νίκη με την Αρμάνι. Αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν και τόσο το κίνητρο της πρώτης θέσης στη κανονική περίοδο της Α1, μετά και την ήττα από την ΑΕΚ. Αλλά εννοείται ότι πάνε παντού για τη νίκη, κάτι, που θα κάνουν και σήμερα.

 

Τα προβλήματα δεν λείπουν για μία ακόμη φορά, καθώς θα λείψει και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος τραυματίστηκε, όχι σοβαρά, στο παιχνίδι με την Αρμάνι. Ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα με τον Λάκι Τζόουνς. Ο Αμερικάνος είχε θέμα με το δεξί του γόνατο, αλλά χθες προπονήθηκε και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.


Ο Ολυμπιακός δεν έχει εύκολα απογεύματα στην Πυλαία. Κάθε άλλο. Σήμερα, όμως, μπορεί να πετύχει τον στόχο του, από την στιγμή, που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να συνεχίσει έτσι ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μπασκόνια.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

 

 

3134 (8,5) ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι