Το πρωτάθλημα της Α1 συνεχίζεται σήμερα με δύο παιχνίδια σε ΣΕΦ και Χαλκίδα. Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε την Πέμπτη απέναντι στην Ζαλγκίρις.

 

Δεν καταστράφηκε, αλλά μία νίκη θα του διευκόλυνε πολύ τα σχέδια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο τέλος της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα: 4η ή 5η θέση δηλαδή. Η ζωή συνεχίζεται και σε λίγη ώρα υπάρχει το παιχνίδι του πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο. Με την επιστροφή στα χαμόγελα να είναι μονόδρομος. Δεν θα δυσκολευτούν οι Πειραιώτες να τα καταφέρουν.

 

Την ίδια ώρα στην Χαλκίδα διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Κύμη με τον Χολαργό. Η Κύμη έχει μπει σε κίνδυνο, για αυτό άλλωστε και προχώρησε στην αντικατάσταση του Γιάννη Καστρίτη από τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Ισίδωρο Κουτσό. Ο τελευταίος έχει στο πλευρό του τον Σάββα Συμεωνίδη και όλοι μαζί θα παλέψουν για τη νίκη απέναντι στον Χολαργό.

 

Οι γηπεδούχοι έχουν νέο πρόσωπο τον Τζεκουάν Λιούις, αλλά και οι φιλοξενούμενοι στην ίδια κατάσταση είναι, από την στιγμή, που θα εμφανίσουν για πρώτη φορά τον Γκάρι Τάλτον.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

 

 

5406 KYMH-ΧΟΛΑΡΓΟΣ (4,5) 2
5411 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ (156,5) Over
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι