Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Η ώρα των αγώνων που θα κρίνουν τα μετάλλια είναι εδώ, με τον Μεγάλο και τον Μικρό τελικό να είναι προ των πυλών! Ας δούμε όμως τις στοιχηματικές προτάσεις των αγώνων.

 

Γαλλία – Αυστραλία

 

Θα ξεκινήσουμε από το παιχνίδι του χάλκινου μεταλλίου ανάμεσα σε Γαλλία και Αυστραλία. Σε παιχνίδια σαν αυτό βγαίνουν μπροστά οι σταρ των ομάδων και ένας τέτοιος είναι για την Αυστραλία ο Τζο Ίνγκλις. Ο αριστερόχειρας είναι απίθανο να κάνει πάλι τόσο κακό επιθετικό παιχνίδι, όπως στον μικρό τελικό, οπότε θα πάρουμε το ρίσκο και θα τον προτείνουμε στο OVER 10,5 πόντους.

 

Πρόταση Ίνγκλις OVER 10,5 πόντους με απόδοση 1,88

 

Αργεντινή – Ισπανία

 

Πάμε τώρα στον τελικό. Εδώ θα σταθούμε αρχικά στον Μαρκ Γκασόλ. Ο έμπειρος σέντερ προέρχεται από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι απέναντι στους Αυστραλούς και μάλιστα κόντρα σε δύο κορυφαίους σέντερ. Από την Αργεντινή λογικά θα πάει στην αρχή πάνω του ο Ντελία, κάτι που σημαίνει πλεονέκτημα για τον Ισπανό. Η πρότασή μας λοιπόν είναι το OVER 14,5 πόντοι του σέντερ των Ράπτορς.

Πρόταση Γκασόλ OVER 14,5 πόντους με απόδοση 1,75

 

Πέραν του Γκασόλ, ήρθε η ώρα να δούμε τα της Αργεντινής. Ο Φακούντο Καμπάτσο έχει κάνει σπουδαίο τουρνουά, όμως θέλει ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση προκειμένου να φτάσει η ομάδα του στο χρυσό. Είναι δεδομένο πως θα παίξει πολύ, όπως και είναι δεδομένο πως είναι χαρισματικός πασέρ. Έτσι θα κλείσουμε τις προτάσεις μας με το OVER 7,5 ασίστ.

 

Πρόταση Καμπάτσο OVER 7,5 ασίστ με απόδοση 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία