Ημέρα μπασκετικού champions league σήμερα, με αρκετά παιχνίδια να συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι έχει να κάνει με το στοίχημα. Ας δούμε τις σημερινές προτάσεις…

 

Μορνάρ - Περιστέρι

 

Η Μορνάρ είναι το φαβορί στην έδρα της, όμως η πίστη μας στο Περιστέρι παραμένει. Οι «πρίγκιπες» πήραν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Ήφαιστο και θέλουν να συνεχίσουν. Έτσι εμείς από την πλευρά μας θα προτείνουμε τα 2.

 

Πρόταση 2 με απόδοση 2.10

 

 

ΠΑΟΚ - Μπρίντιζι

 

Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε κρίση και αυτό φαίνεται. Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα για το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι με τα πάντα να είναι αμφίρροπα. Έτσι δεν θα σταθούμε σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης, αλλά στον Βαγγέλη Μαργαρίτη και τους OVER 7,5 πόντους του.

 

Πρόταση Βαγγέλης Μαργαρίτης OVER 7,5 πόντοι με απόδοση 1.88

 

Ορτέζ - Χάποελ Ιερουσαλήμ

 

Φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχει και δεν είναι άλλο από την Χάποελ. Η ομάδα από το Ισραήλ είναι καλύτερη, πιο έμπειρη και θα φτάσει στη νίκη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Πρότασή μας λοιπόν είναι το 2.

 

Πρόταση 2 με απόδοση 1.40

 

Σαραγόσα - Ντιζόν

 

Ακόμα μια περίπτωση που θα στηρίξουμε το φαβορί. Οι Ισπανοί είναι καλύτεροι και, όπως η Χάποελ, έτσι και εκείνοι θα φτάσουν στη νίκη. Η πρότασή μας λοιπόν εδώ είναι το 1

 

Πρόταση 1 με απόδοση 1.40
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία