Η ώρα του Ολυμπιακού έφτασε, με τους Πειραιώτες να δοκιμάζονται στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Μόναχο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν.

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν έχουν κανένα πρόβλημα, με τους δύο προπονητές μπορούν να υπολογίζουν σε όλους τους παίκτες τους.

 

Και οι δύο έχουν κάνει μεγάλες νίκες, όντας στο 3-1, με το παιχνίδι να είναι σίγουρα αμφίρροπο. Παρόλα αυτά, η διαφορά ποιότητας και οι μεγάλες προσωπικότητες που έχει ο Ολυμπιακός του δίνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα.

 

Η πρότασή μας λοιπόν θα είναι το διπλό του Ολυμπιακού, το οποίο το βρίσκουμε σε μια πολύ… τίμια απόδοση, της τάξεως του 1.75.

 

Πρόταση 2 με απόδοση 1.75

 

Πάμε τώρα στα ειδικά στοιχήματα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω από πέρσι καθόλου τον Ουέιντι Μπόλντγουϊν. Ο Αμερικανός δίνει πολλά σε όλες τις στατιστικές, όμως το σκοράρισμα δεν είναι το δυνατό του σημείο. Επιπλέον, οι παίκτες του Ολυμπιακού τον γνωρίζουν καλά, όπως και ο κόουτς Μπαρτζώκας.

 

Το όριό του είναι στους 11,5 πόντους και εμείς πιστεύουμε πως δύσκολα θα το ξεπεράσει, οπότε θα προτείνουμε το Under του.

 

Πρόταση Μπόλντγουϊν Under 11,5 πόντοι με απόδοση 1.90

 

Τέλος θα κλείσουμε με την επιλογή του Χασάν Μάρτιν. Ο Αμερικανός στα τελευταία ματς έχει δείξει σπουδαίο πρόσωπο και αποτελεί έναν εξαιρετικό φίνισερ, με τον ίδιο να εκτελεί εξαιρετικά το πικ εν ρολ.

 

Έτσι λοιπόν, το όριο των 9,5 πόντων δεν φαντάζει κάτι δύσκολο, οπότε το Over του, το οποίο το βρίσκουμε και σε εξαιρετική απόδοση, θα είναι η Τρίτη μας επιλογή.

 

Πρόταση Μάρτιν Over 9,5 πόντοι με απόδοση 1.90

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία