Το 2020 ετοιμάζεται να μας αφήσει και η Ευρωλίγκα είναι και πάλι εδώ, με την τελευταία αγωνιστική του μαύρου αυτού έτους.

 

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Μόσχα, απέναντι στη Χίμκι, η οποία έχει ΔΕΚΑΔΕΣ εσωτερικά προβλήματα και μοιάζει σαν σκιά του εαυτού της.

 

Ο Μονρό και ο Γιερέμπκο ετοιμάζονται να αποχωρήσουν, ο Σβεντ δεν είναι ικανοποιημένος με τον Ρίμας Κουρτινάιτις και ο τελευταίος δεν παραιτείται γιατί θέλει την αποζημίωση της απόλυσης. Γενικότερα, είναι μια… ωραία ατμόσφαιρα.

 

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει τον Παπανικολάου εκτός και τους Πρίντεζη – Έλις να επιστρέφουν από τραυματισμούς. Παρόλα αυτά, το κλίμα εντός της ομάδας είναι πολύ καλύτερο και υπάρχει πίστη για το αποτέλεσμα.

 

Με βάση την κακή εικόνα που έχει δείξει η Χίμκι, εμείς θα ποντάρουμε στο διπλό, το οποίο μάλιστα είναι και σε πολύ καλή απόδοση, καθώς το βρίσκουμε στο 2.25

 

Πρόταση 2 με απόδοση 2.25

 

Το όριο του αγώνα είναι ψηλά, όμως δεν πιστεύουμε πως η αναμέτρηση θα πάει στον… θεό, καθώς ο Ολυμπιακός παραμένει μια καλή αμυντική ομάδα.

 

Έτσι λοιπόν θα προτείνουμε το Under 168,5 πόντοι, η απόδοση του οποίοι είναι ικανοποιητική, ούσα στο 1.80.

 

Πρόταση Under 168,5 με απόδοση 1.80

 

Τέλος θα κλείσουμε με τα ειδικά και τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Παπανικολάου είναι εκτός και έτσι ο Αμερικανός αναμένεται να πάρει χρόνο, ενώ η Χίμκι δεν έχει παίκτη για να μπορέσει να ανακόψει τα δυναμικά ντράιβ του Αμερικανού.

 

Με βάση λοιπόν αυτά, θα σας προτείνουμε το Over 10,5 πόντους του Σακίλ ΜακΚίσικ, το οποίο το βρίσκουμε στο 2.00.

 

Πρόταση ΜακΚίσικ Over 10,5 πόντοι με απόδοση 2.00

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία