Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το τέλος του 2020, με τους πράσινους να δοκιμάζονται στο Βελιγράδι, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

 

Οι Σέρβοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Τζόρνταν Λόιντ, κάτι που τους στερεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ δύναμη από την περιφέρειά τους και ο Παναθηναϊκός μπορεί να εκμεταλευτεί αυτή την απουσία, φεύγοντας με το διπλό από το Βελιγράδι.

 

Ο Γιώργος Βόβορας από πλευράς του έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, κάτι του σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Εμείς λοιπόν θα προτείνουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού, με το 1.80 να είναι απολύτως ικανοποιητικό.

 

Πρόταση 2 με απόδοση 1.80

 

Πάμε τώρα στα ειδικά και ξεκινάμε από τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση τις τελευταίες αγωνιστικές και αναμένεται να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και απέναντι στην πρώτη του ομάδα.

 

Ο Σέρβος θα πάρει σίγουρα προσπάθειες και το Over 2,5 δίποντα δεν είναι απαγορευτικό. Έτσι λοιπόν αυτή θα είναι και η πρότασή μας.

 

Πρόταση Νέντοβιτς 2,5 δίποντα με απόδοση 2.10

 

Πάμε τώρα και στην πλευρά του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος δεν έχει και… πολλές λύσεις στην περιφέρεια, οπότε μεγάλο βάρος θα πέσει στον Κόρι Ουόλντεν.

 

Ο Αμερικανός είναι λογικό να πάρει πολλές μπάλες, καθώς είναι ο… τελευταίος των μοϊκάνών, οπότε το Over 10,5 φαντάζει λογική επιλογή για τον ίδιο.

 

Πρόταση Ουόλντεν Over 10,5 πόντοι με απόδοση 1.70

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία