Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απέναντι στην Βιλερμπάν, σε ένα ματς όπου και οι δύο έχουν απουσίες.

 

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ οι Γάλλοι από πλευρά τους έχουν και εκείνοι τις απουσίες τους.

 

Αυτό μας προϊδεάζει ότι οι ομάδες θα εμφανιστούν πιο αδύναμες σε σχέση με το φυσιολογικό τους, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως το φυσιολογικό τους είναι και  κάτι τρομερό.

 

Το σκορ θα ανέβει λογικά, αλλά όχι στο επίπεδο των 160 πόντων, οπότε θα σας προτείνουμε την επιλογή του Under 160,5, η απόδοση της οποίας είναι άκρως ικανοποιητική.

 

Πρόταση: Under 160,5 με απόδοση 1.80

 

Πάμε τώρα στα ειδικά και συγκεκριμένα στον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο Έλληνας σέντερ είναι σημείο αναφοράς για την επίθεση του Παναθηναϊκού και απέναντι στον Φολ θα πάρει μπάλες προκειμένου να τον φθείρει.

 

Το όριό του το βρίσκουμε στους 10,5 πόντους και πιστεύουμε πως θα το ξεπεράσει, με την απόδοση της εν λόγω επιλογής να είναι στο 2.

 

Πρόταση: Παπαγιάννης Over 10,5 πόντοι με απόδοση 2.00

 

ΤΣΣΚΑ – Ζαλγκίρις

 

Πάμε τώρα στο ματς της ΤΣΣΚΑ με την Ζαλγκίρις, μια αναμέτρηση που οι Ρώσοι θέλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

 

Η πρότασή μας λοιπόν σε αυτή την περίπτωση θα είναι η νίκη της ΤΣΣΚΑ με πάνω από 7,5 πόντους.

 

Πρόταση: ΤΣΣΚΑ (-7,5) με απόδοση 1.81

 

Μπάγερν – Ζενίτ

 

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ζενίτ, η οποία είναι ίσως και η πλέον αμφίροπη. Η Ζενίτ δείχνει τρομερό πρόσωπο μακριά από την έδρα της και θέλει να κάνει το ίδιο και στο Μόναχο, το οποίο από πλευράς του προέρχεται από την ήττα στο ΣΕΦ.

 

Η πρότασή μας λοιπόν θα είναι το χάντικαπ του +4,5 για την Ζενίτ, το οποίο το βρίσκουμε στο 1.80

 

Πρόταση: Ζενίτ (+4,5) με απόδοση 1.80

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία