Ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην Φενέρ, εκτός έδρας, με τον Όντεντ Κάτας να μπαίνει αμέσως στα… βαθιά, καθώς μόλις έφτασε στην Ελλάδα, ξεκίνησε να προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα στην Πόλη.

 

Οι Πράσινοι προέρχονται από την μεγάλη νίκη απέναντι στην Βιλερμπάν, όμως σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Τον πρώτο λόγο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως τον έχει η Φενέρ, η οποία θέλει να πάρει και το αίμα της πίσω μετά το ματς του ΟΑΚΑ και το ερωτηματικό είναι το πού θα σταματήσει η διαφορά.

 

Εμείς θα πάμε στην επιλογή της νίκης των Τούρκων με πάνω από 6,5 πόντους, την οποία και βρίσκουμε στο 1.70.

 

Πρόταση Φενέρ (-6,5) με απόδοση 1.70

 

Πάμε τώρα στα ειδικά και θα ξεκινήσουμε από τον νεοφερμένο στην Φενέρ, Μάρκο Γκούντουριτς.

 

Ο Σέρβος είναι παίκτης με μεγάλη ποιότητα και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Ο ίδιος λοιπόν έχει αποδείξει πολλάκις ότι έχει και εξαιρετικό σουτ, το οποίο και δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει. Η πρότασή μας λοιπόν είναι το over 1,5 τρίποντο.

 

Πρόταση Γκούντουριτς over 1,5 τρίποντα με απόδοση 1.75

 

Το πόσο θα αλλάξει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε, όμως το σίγουρο είναι πως ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα παραμείνει το σημείο αναφοράς στην επίθεσή του.

 

Ο Σέρβος είναι σε απίστευτη κατάσταση φέτος και στον πρώτο γύρο έκανε… πλάκα πάνω στην άμυνα της Φενέρ, η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να τον σταματήσει. Το όριο των πόντων του είναι στους 16,5 και θα τον πιστέψουμε, προτείνοντας το over του.

 

Πρόταση Νέντοβιτς Over 16,5 πόντοι με απόδοση 1.85

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία