Ένα πολύ μεγάλο ματς έχουμε στην Ρωσία, με την Ζενίτ να υποδέχεται την Εφές.

 

Η ρωσική ομάδα έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο μακριά από την Αγία Πετρούπολη, ενώ η Εφές από πλευράς της είναι τουλάχιστον… απρόβλεπτη την φετινή σεζόν.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Αταμάν έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και απέναντι στη Ζενίτ έχει την ποιότητα να πάρει την μεγάλη νίκη που χρειάζεται.

 

Έτσι λοιπόν θα προτείνουμε τη νίκη της Εφές με πάνω από 1,5 πόντο, η απόδοση του οποίου μας ικανοποιεί απόλυτα.

 

Πρόταση Εφές (-1,5) με απόδοση 1.86

 

Πάμε στα ειδικά τώρα και πιο συγκεκριμμένα στον παίκτη με την μεγαλύτερη βελτίωση, Ο Αρτούρας Γκουντάιτις έχει επιστρέψει για τα καλά και κάνει την μια μεγάλη εμφάνιση μετά την άλλη για την Ζενίτ, έχοντας βρει τον παλιό, καλό εαυτό του.

 

Πάμε τώρα στην πρότασή μας. Αυτή θα είναι το  Over 12,5 πόντοι του Λιθουανού σέντερ, επιλογή με καλή απόδοση, ειδικά αν αναλογιστούμε πως η Εφές δεν έχει παίκτη με το δικό του εκτόπισμα, πέραν του Ντάνστον.

 

Πρόταση Γκουντάιτις  Over 12,5 πόντοι με απόδοση 1.85

 

Μιλάνο – Μπάγερν

 

Εκτός της αναμέτρησης στη Ρωσία, αξίζει να σταθούμε και σε αυτή του Μιλάνο, με την Αρμάνι να υποδέχεται την Μπάγερν.

 

Η ομάδα του Τρινκιέρι έχει δείξει καλό πρόσωπο, όμως το Μιλάνο στην έδρα του ειδικά είναι πάντα επικίνδυνο, ειδικά εάν σκεφτούμε την ποιότητα που διαθέτει.

 

Εμείς από πλευράς μας θα στηρίξουμε την επιλογή της νίκης της Αρμάνι, προσθέτοντας όμως και ένα μικρό χάντικαπ της τάξεως του -3,5, το οποίο ανεβάζει και την απόδοση του πονταρίσματος αρκετά.

 

Πρόταση Μιλάνο (-3,5) με απόδοση 1.85

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία