Στην «Αρένα Περναμπούκο» και όχι στην φυσική έδρα της Σάντα Κρουζ, το «Αρούντα» η συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την ομάδα του Ρεσίφε να έχει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα και προβληματική, γενικότερα, Φιγκεϊρένσε.

Ντέρμπι μίσους της Γκοϊανίας στο «Σέρα Ντουράντα», βλέποντας την Γκοϊάς να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην πρώτη τετράδα και θα της δώσει ταυτόχρονα την ευκαιρία να βάλει πλάτη την συμπολίτισσα Βίλα Νόβα.

Τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή, με την συγκεκριμένη αναμέτρηση να χαρακτηρίζεται και «τελικός» της 11ης θέσης, η οποία δίνει εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Σε ρόλο φαβορί η Γκουαρανί φιλοξενώντας την ουραγό Ναούτικο, ψάχνοντας το τρίποντο που πολύ πιθανό να την φέρει στην κορυφή, ανάλογα φυσικά το αποτέλεσμα της πρωτοπόρου Ζουβεντούδε, λίγες ώρες νωρίτερα στην δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της απέναντι στην σκληροτράχηλη Λοντρίνα.

Δυάδα Σαββατιάτικη για την Κινέζική Σούπερλιγκ που έχει αρκετά ενδιαφέροντα ματς και δύο δυνατά φαβορί (Σενχούα και Σαντόγκ)

Στο Μπιντγκός η Σερβία – δίχως ελπίδες πρόκρισης- αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του ομίλου Ισπανία η οποία αν και έχει ήδη προκριθεί στα ημιτελικά θα επιδιώξει να φτάσει το απόλυτο σε νίκες στο γκρουπ για να κάνει ακόμη περισσότερο αισθητή την παρουσία της στον θεσμό.