Τριάδα από τη Λιγκ 2 με ένα δυνατό σημείο και σε σχετικά καλή απόδοση που δεν είναι άλλο από το διπλό της Λούτον.

 

698 Καρλάιλ-Νοτς Κάουντι


Μετά από τέσσερα ματς στο Under, η Καρλάιλ έκανε Over 3-3 με τη Γουίκομπ. Για ακόμα μία φορά πάντως δεν έδειξε σταθερότητα και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Όπως θέμα είναι και ότι εντός έδρας δεν κερδίζει (1-3-3). Θα υπάρξουν επιστροφές βασικών που ήταν τιμωρημένοι.

 

Η Νοτς Κάουντι, παραμένει στο τοπ 3 ,ως δεύτερη, αλλά το πρόβλημα, είναι ότι εκτός έδρας έχει αστάθεια (4-0-3). Και μάλιστα, οι δύο ήττες ήταν σερί κόντρα σε Μανσφλντ και Κρου, η πιο πρόσφατη. Στο τελευταίο ματς είχε πολλές αλλαγές που επηρέασαν την απόδοση της.

 

Προϊστορία: 3-0-3 ,ενώ πέρυσι η Νότς Κάουντι κέρδισε 1-2.

 

Εκτίμηση: Υπάρχει πίεση στην Καρλάιλ και αυτό φέρνει άγχος. Για τη Νότς Κάουντι το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να μείνει ψηλά.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

 

701 Kροουλι-Λούτον

 

Oι γηπεδούχοι είναι ,ξεκάθαρα, μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας αν και δεν είναι στην επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας έχει 1-0-6 και τέρματα 4-10, ενώ μετρά τέσσερα σερί under και No goal . Γενικά , ο Κιούελ συνιστά προσοχή και ψυχραιμία ,αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται δουλειά.

 

Η Λούτον, δεν είναι απλά πρώτη, αλλά συνδυάζει το καλό ποδόσφαιρο με τα αποτελέσματα. Εχει την καλύτερη επίθεση με 34 γκολ και την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 12 τέρματα. .Το θέμα της είναι εκτός έδρας όπου έχει 3-3-1, με τέρματα 10-5.

 

Προϊστορία: 3-1-0.

 

Εκτίμηση: Η Κροουλι έχει προϊστορία ,αλλά σαν ομάδα είναι καφενείο. Η Λούτον είναι ο ορισμός της ομάδας.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

703 Εξετερ-Πορτ βέιλ

 

Με δύο νίκες σε 6 ματς η Εξετερ κατρακύλησε από την πρώτη θέση και πήγε 3η. Εμεινε στο 0-0 με την Γουίκομπ ,εκτός έδρας και έχασε 1-4 από τη Λούτον εντός έδρας, πληρώνοντας το φουλ επιθετικό της στιλ . Εντός έχει 5-0-2.

 

Η Πορτ Βέιλ,ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη αφήνοντας πίσω Φόρεστ Γκριν και Τσέστερφιλντ. Εκτός έχει 2-1-4, ενώ έκανε δύο νίκες κόντρα σε Τσέλτεναμ (3-1) και Μόρκαμπ(3-0) .Βρήκε αγωνιστική ισορροπία ,αναζητεί σταθερότητα.

 

Προϊστορία: 0-2, το 2013….1-0 , το 2009.

 

Εκτίμηση: Η Εξετερ θα θέλει να βρει αντίδραση από τα άσχημα αποτελέσματα, η Βειλ είναι σε καλή κατάσταση, θα πάω με την γηπεδούχο και δεύτερη επιλογή το γκολ γκολ.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 Γκολ γκολ.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι