Εξάποντο είναι το ματς απόψε για τις δύο ομάδες, αφού μέχρι στιγμής έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από οκτώ αγώνες, οι δύο ομάδες έχουν από έξι πόντους και βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη. Και αν δεν βελιτώσουν την εικόνα τους, τότε θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος για την σωτηρία τους.

 


Πάντως η Τβέντε εκεί που δεν είχε νίκη πριν τρεις εβδομάδες, κατάφερε να κάνει κάποια πράγματα σωστά, κυρίως στα εντός έδρας ματς και να φτάσει τους έξι πόντους. Μπορεί εκτός έδρας να έχει πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς, αλλά φαίνεται να κατάλαβε ότι χωρίς εντός έδρα συγκομιδή, πολύ δύσκολα θα σωθεί η χρονιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, ενώ η μια έγινε με εντυπωσιακό τρόπο, απέναντι στην Ουτρέχτη με 4-0.


Και η Ρόντα πάντως κατάφερε να γυρίσει λίγο το κλίμα, έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες, τις πρώτες στο πρωτάθλημα. Είχε έξι συνεχόμενες ήττες, αλλά κατάφερε να κερδίσει την Σπάρτα με 1-2 και τη Μπρέντα με 1-0. Έτσι πήρε μεγάλες ανάσες και πάει στο Ένσεντε για ότι καλύτερο.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν φέρει οκτώ σερί εντός έδρας over, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν σκοράρει αρκετά γκολ.


Προϊστορία: Η Τβέντε έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της, αφού την έχει κερδίσει στα έξι από τα τελευταία επτά ματς.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι