Πέντε αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου στο Κλαουσούρα και ξεχωριστό ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς η Ενβιγκάδο, έχοντας ένα αγώνα λιγότερο, με νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες που υπάρχουν για την πρώτη οκτάδα και τα πλέι οφ.

 


Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, δύο συνεχόμενες ήττες για την Ενβιγκάδο, οι οποίες πάντως μπορούν να χαρακτηριστούν εντός προγράμματος, το 0-2 φιλοξενώντας την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Νασιονάλ και το 0-1 στο «Ελ Καμπίν» από τη Μιγιονάριος και οι οποίες δεν την απομάκρυναν από την πρώτη οκτάδα. Μια Ενβιγκάδο, η οποία βρίσκεται πλέον στην 14η θέση με 20 βαθμούς αλλά σε 14 ματς, στο -3 από την 7η Τζαγκουάρες και την 8η Αμέρικα Κάλι, οι οποίες όμως έχουν 15 αγώνες. Τέσσερις νίκες (Ντεπόρτες Τολίμα 3-1, Λα Εκιδάδ 2-1, Ριονέγκρο 2-0, Αμέρικα Κάλι 2-1), μία ισοπαλία (Μπουκαραμάνγκα 0-0) και δύο ήττες (Μεντεγίν 0-2, Ατλέτικο Νασιονάλ 0-2) για την Ενβιγκάδο, σε επτά εντός έδρας ματς στο Κλαουσούρα ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Κινιόνες.


Στην άλλη πλευρά, στην 17η θέση με 14 βαθμούς σε 13 ματς η Ατλέτικο Ουίλα, με τελευταίο αγωνιστικό δείγμα το 0-1 στο Μεντεγίν από την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Νασιονάλ, έχοντας λιγοστές ελπίδες για τα πλέι οφ και με βασικό στόχο μέχρι το φινάλε, να απομακρυνθεί, αν και δεν κινδυνεύει άμεσα, ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Μία νίκη (Μπουκαραμάνγκα 1-0), δύο ισοπαλίες (Πατριότας 1-1, Μεντεγίν 1-1) και τέσσερις ήττες (Ντεπόρτες Τολίμα 0-1, Λα Εκιδάδ 0-1, Αμέρικα Κάλι 1-3, Ατλέτικο Νασιονάλ 0-1) για την Ατλέτικο Ουίλα, σε επτά εκτός έδρας ματς στο Κλαουσούρα ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ενβιγκάδο, μία για την Ατλέτικο Ουίλα και πέντε ισοπαλίες, σε εννέα ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Στοιχηματικά, επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και το ισχυρότερο κίνητρο της Ενβιγκάδο. Επιπλέον, αρκετά μέτρια η εικόνα της Ατλέτικο Ουίλα όταν απομακρύνεται από το γήπεδο της ενώ δεν κινδυνεύει άμεσα, όπως προαναφέρθηκε, στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού.
Πρόταση: 1

 

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι