Η αγωνιστική της Λιγκ 2 έχει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια στην 16η αγωνιστική της, με ένα δυνατό φαβορί, τη Λούτον, η οποία σε κάθε περίπτωση για να παραμείνει στην κορυφή πρέπει να κερδίσει την κακή Κόβεντρι.

 

1683 Ακρινγκτον-Μπάρνετ

 

Eνα από τα καλύτερα ξεκινήματα των τελευταίων χρόνων έχει κάνει η Ακρινγκτον που είναι στο -2 από την κορυφή και στην 3η θέση. Εντός έδρας έχει 4-1-2 και 4-0-2 στα τελευταία 6 παιχνίδια που έχει δώσει. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι επικράτησε με 2-0 της Κρου ,μακριά από την έδρα της.

 

Η Μπάρνετ μετρά 9 ματς χωρίς νίκη (0-4-5) , ενώ εκτός έδρας εμφανίζει τεράστια αδυναμία και στην άμυνα αλλά και γενικά έχει πρόβλημα στην ισορροπία της στο παιχνίδι της, έχοντας 1-2-4 με 5 Over σε 7 παιχνίδια.

 

Προϊστορία: 4-2-1, πέρσι 1-0.

 

Εκτίμηση: Δείχνει ότι στα παιχνίδια της θέλει να μπαίνει φορτσάτη και να βάζει πρώτη γκολ. Μάλιστα έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία πρώτα της ημίχρονα.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 ημίχρονο

 

1689 Λούτον –Κόβεντρι

 

Πλήρωσε τον….φαβορισμό της η Λούτον στο ματς με την Κροουλι και έμεινε στο 0-0. Είχε κατοχή μπάλας, αλλά πέραν τούτου ..,μηδέν. Το καλό είναι βέβαια ότι δεν έχασε. Εντός έδρας έχει 6-0-1 και τέρματα 24-7 .Αυτό που θέλουν είναι να μη… ζαλιστούν από την κορυφή και για αυτό ο προπονητής της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα.

 

Η Κόβεντρι, ψάχνει να ισορροπήσει την κατάσταση και να κάνει restart για την επιστροφή στην Λιγκ 1. Είναι χωρίς νίκη σε τέσσερα παιχνίδια (0-2-2), αλλά παράλληλα δεν έχει και γκολ. Εμεινε στο 0-0 με την Κόλτσεστερ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι.

 

Προϊστορία: 7-1-2 στα τελευταία 10 παιχνίδια μεταξύ τους με πιο πρόσφατο το 3-1 του 2006 στην Τσάμπιονσιπ.

 

Εκτίμηση: Η σοβαρή Λούτον θα κερδίσει.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

1692 Πόρτ βέιλ-Σουίντον

 

Δυνατό Restart με τρεις σερί νίκες για την Βέιλ η οποία έχει βρει στο πρόσωπο του Τομ Ποουπ τον Killer της ,αλλά και ο ίδιος έχει βρει το λιμάνι του καθώς είναι η Τρίτη του θητεία στην ομάδα με την οποία πριν τα 7 γκολ που έχει σκοράρει φέτος έχει βάλει την τετραετία 11-15 , 59 γκολ σε 176 εμφανίσεις. Εντός, η ομάδα έχει 1-1-5, ωστόσο με το 3 στα 3 που έχει κάνει ,είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη .

 

Η Σουίντον, του 3-0-3 ,στα τελευταία παιχνίδια, δείχνει ότι έχει στόχο πρώτα να μη δεχτεί γκολ και από κει και περα, αν της κάτσουν μία –δύο φάσεις και σκοράρει όλα καλά. Εξού και το 5-0-2 ,με τέρματα 12-5 μακριά από την έδρα της. Πρώτος στόχος να μη φτάσει η μπάλα εύκολα στον Ποουπ και γρήγορες αντεπιθέσεις. 

 

Προϊστορία: 2-0-3, αλλά δύο σερί άσοι για την Βέιλ.

 

Εκτίμηση: Αν η Βέιλ συνεχίσει όπως παιζει και ειδικά αν βάλει πρώτη γκολ δεν χάνει.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι