Πολύ σπουδαία βαθμολογικά αναμέτρηση στο «Καστελάο» της Φορταλέζα, με την Σεαρά σε ρόλο φαβορί, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την εδραιώσει εντός της πρώτης τετράδας και θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην πολυπόθητη άνοδο, την στιγμή που η Γκουαρανί βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης.

 


Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, υποτονική εμφάνιση και απόλυτα δικαιολογημένο το 0-1 στην έδρα της Ζουβεντούδε, σε ένα ματς όπου η Σεαρά «πλήρωσε» το ότι πίστεψε πως αν δεν το πάρει «επαγγελματικά», τουλάχιστον δεν θα το χάσει, βλέποντας ταυτόχρονα να παίρνει τέλος στο εκπληκτικό σερί της, σημειώνοντας πως παρέμενε αήττητη μέχρι την επίσκεψη της στο «Αλφρέντο Τζακόνι» για εννέα αγωνιστικές. Εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Σεαρά, σε 16 ματς στο «Καστελάο» ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στον αντίποδα, πικρή γεύση από το 0-1 φιλοξενώντας την Αμέρικα Μινέιρο, σε ένα ματς στο οποίο η Γκουαρανί βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, στη μοναδική, ουσιαστικά, αξιόλογη επιθετική προσπάθεια της αντιπάλου της και στο οποίο «πλήρωσε» τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε, μπλέκοντας πλέον σε πολύ μεγάλες περιπέτειες. Δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δέκα ήττες για την Γκουαρανί, σε 16 ματς μακριά από το «Μπρίνκο ντε Ούρο» ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Δύο νίκες για την Σεαρά και μία ισοπαλία, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Γκουαρανί.

Στοιχηματικά, επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας επιπλέον πως το πάθημα της προηγούμενης αγωνιστικής έγινε μάθημα για την Σεαρά, η οποία πίστεψε πως η υπόθεση άνοδος είχε τελειώσει. Βαθμολογικό κίνητρο βέβαια και για την Γκουαρανί, σημειώνοντας όμως πως και αυτή με την πλευρά της έχει μεγάλη πίεση και βρίσκει την αντίπαλο της να «καίγεται» καθώς το κίνητρο της ανόδου είναι σαφώς ισχυρότερο.
Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι