Τελευταία αγωνιστική στον 2ο όμιλο της αφρικανικής ζώνης και τυπικής διαδικασίας η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπου η αποκλεισμένη Αλγερία θα ψάξει το πρώτο της τρίποντο, στο ντεμπούτο μάλιστα στον πάγκο του «θρύλου», Ραμπά Ματζέρ, την στιγμή που η «μουντιαλική», πλέον, Νιγηρία θα θέλει να διατηρήσει το αήττητο.

 


Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, ένας μόλις βαθμός για την Αλγερία σε πέντε ματς, βλέποντας τον Ισπανό, Λούκας Αλκαράθ, να αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα με 0-2 στο Καμερούν στο πιο πρόσφατο εξ αυτών. Είχαν προηγηθεί το εντός 1-1 με το Καμερούν, το 1-3 στη Νιγηρία και οι δύο ήττες από την Ζάμπια (1-3, 0-1) ενώ ντεμπούτο σήμερα, όπως προαναφέρθηκε, για τον «θρύλο» του αλγερινού ποδοσφαίρου, Ραμπά Ματζέρ.


Στον αντίποδα, περίπατος για τη Νιγηρία στον συγκεκριμένο όμιλο, η οποία εκμεταλλεύτηκε την πολύ κακή κατάσταση που βρέθηκαν όλοι οι αντίπαλοι της, ειδικά το Καμερούν, φτάνοντας πιο εύκολα από ότι θα περίμενε και η ίδια στην πρόκριση. Σημείο αναφοράς το 2-1 της πρεμιέρας μέσα στην Ζάμπια όπου έδειξε με το καλημέρα τα δόντια της και το εμφατικό 4-0 φιλοξενώντας το Καμερούν, το οποίο σφράγισε ουσιαστικά την πρόκριση, μετρώντας γενικότερα τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε προηγούμενα ματς.


Προϊστορία: Επικράτηση με 5-2 για τη Νιγηρία το 2005 στην τελευταία επίσκεψη της στην Αλγερία, για τα προκριματικά τότε του Μουντιάλ της Γερμανίας.

Στοιχηματικά, η επιλογή σημείου σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς έχει μεγάλο ρίσκο. Παρόλα αυτά, το σετ των τιμών δεν αντικατοπτρίζει την απόσταση των δύο ομάδων, παρά την αλλαγή στον πάγκο της Αλγερίας, ανεξάρτητα από το rotation που λογικά θα γίνει στη Νιγηρία. Σε τιμές άνω του 3,00 το «διπλό», αξίζοντας το ρίσκο ακόμα και αν δεν επαληθευτεί ενώ για τους μη τολμηρούς, δεκτή και η κάλυψη.
Πρόταση: 2X
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι